Back to top

Kedvezményes otthoni internet és televízió fölösleges € adalékok nélkül

Publikálva: 2020, június 17 - 19:58
A Slovanet távközlési szolgáltató televízióval összekötött internetes csomagja az igénybevétel első 6 -9 hónapjára már 15 € kedvezményes árért az Öné lehet, sok városban és községben akár hűségidő nélkül is. Ráadásul ezzel hazai céget is támogat.
Kedvezményes otthoni internet és televízió fölösleges € adalékok nélkül

Válassza a Slovanet távközlési szolgáltató kedvezményes internetes és televíziós csomagját, ami által hazai értékesítőtől vásárol. A Slovanet új nyári akciós kínálata most sokféle internetes program vagy televíziós csomag aktiválását teszi lehetővé, amelyek az igénybevétel első 6 -9 hónapjában kedvezményes áron vásárolhatók meg.

Gyors internet televízióval együtt csak 15 €-ért.

Például az egyik leggyakrabban megvásárolt Internet Optik 100 és Televízió nevű szolgáltatási csomag az igényesebb érdeklődők részére 100 Mbit/s csatlakozási sebességet kínál, amihez számos HD minőségű televíziós csatorna tartozik. Az új kínálat szerint az igénybevétel első 6 hónapjáért Ön csak az extra kedvezményes 15 € árat fizeti, amely a további időszakban szintén csak 20 €-s kedvezményes havi díjat jelent. Ezenkívül a televízió műsorkínálatát kiegészítheti a választható tematikus vagy prémium csomagokkal. Emellett a szerződés hűségidő nélküli és bármikor más programra térhet át. 

Gyermek tematikus TV csomag csak 0,04 €-ért

Mivel jelenleg sok gyermek marad otthon, extra akcióval készültünk, amelyben a tematikus kiegészítő Gyermek televíziós csomagot az első félévre csak szimbolikus 0,04 €-ért kínáljuk. Ez a kínálat minden olyan hálózat vonatkozásában érvényes, amely műszaki szempontból lehetővé teszi a tematikus csomagok vételét.

Tévézzen csaknem minden internethez a Slovanet szolgáltatótól!

A digitális televíziót már nem csak a Slovanet optikai vagy kábel hálózatán követheti. A termék-innovációnak köszönhetően már aktiválható az új kedvezményes „Televízió internettel” nevű csomag is a nagy sebességű DSL internet csatlakozással valamint az LTE internethez is. Ez a gyors internetes csatlakozást és HD minőségű TV műsorok széles választékát is kínálja, amelyhez a szlovák és cseh csatornák többségénél 7 napos archívumot biztosít. A szolgáltatás Szlovákia egész területén hozzáférhető és a csomagra abban az esetben is áttérhet, ha a Slovanet szolgáltatótól már rendelkezik internet-szolgáltatással. 

Kedvezményes és hűségidő nélküli az önálló LTE internet is 

A Slovanet szolgáltató jelenleg Szlovákia számos térségében biztosítja a nagy sebességű optikai csatlakozás vagy a vezeték nélküli LTE csatlakozás aktiválását is. A leggyakrabban értékesített internetes program a 15 Mbit/s csatlakozási sebességű LTE 15 már havi 9 €-s áron hozzáférhető a meghosszabbított 9 hónapos időtartamra. Az optikai és LTE hálózatokkal való lefedettséget a Slovanet már több százezer háztartás számára biztosította és azok keretein belül korlátlan csatlakozást szolgáltat és ráadásul egyike azon szolgáltatóknak, amelyek mindezt hűségidő nélkül kínálják

Ellenőrizze a saját lakhelyén hozzáférhető hálózati csatlakozás elérhetőségét 

A konkrét kedvezményes ajánlat az Ön városának, községének vagy lakcímének helye függvényében különbözhet. Ezért tájékozódjon vagy kérjen ajánlatot - a Slovanet honlapján található e-shop menüpontban, telefonon a 0800 608 608-as számon, vagy személyesen az ügyfélszolgálatunknál – és kérje az Ön csatlakozási pontján elérhető legelőnyösebb kínálatunkat.

Kiegészítő információk a hűségidő nélküli csatlakozásról

A csatlakozások szokványos típusai esetében a kedvezményes, hűségidő nélküli szolgáltatások kínálata a Slovanet saját távközlési és televíziós hálózatán érhető el.  A hűségidő nélküli csatlakozás más szolgáltatók hálózatain keresztül is elérhető (például a DSL típusú internet), azonban a feltüntetett kedvezmények valamelyike nélkül. A hűségidő nélküli csatlakozási szerződések felmondási határideje 3 hónap. A Slovanet távközlési szolgáltató a hűségidő nélküli programok kínálatát a saját szolgáltatásai színvonalának folyamatos emelésével tudja biztosítani. Több internetes csatlakozási típushoz kedvezményes telefonálási lehetőség is aktiválható.

Vásároljon hazai termékeket

A Slovanet társaság a hazai nagy távközlési szolgáltatók egyike és a 20 évet meghaladó piaci jelenlét alatt az elégedett ügyfelek állandóan növekedő számát tudhatja magáénak. A mai időkben különösen fontos az, hogy Ön a Slovanet választásával támogatja a hazai piac növekedését és kiváló minőségű, jó árfekvésű „szlovák terméket vásárol”.

Tájékozódjon a lakcímén hozzáférhető kínálatról

Az aktuális akciós internetes és televíziós kínálatra vonatkozó, valamint azok hozzáférhetőségi lehetőségeiről szóló bővebb tájékoztatást keresse a www.slovanet.sk honlapon található e-shop menüpontban, hívja fel az ingyenes 0800 608 608 telefonszámot vagy keresse fel személyesen a Slovanet bármelyik kirendeltségét vagy ügyfélszolgálati irodáját.

(PR-cikk)

Ezt már olvasta?

Címkék: PR-cikk
Cookies