Jelenlegi hely

Kedves dunaszerdahelyiek!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, március 20 - 19:39 | Közérdekű
Városunkban évtizedek óta nem volt olyan embert próbáló a helyzet, mint amilyen most. Köszönöm, hogy megértették, az intézkedéseknek, javaslatoknak csak akkor van értelme és hatása, ha felelősségteljes magatartással állunk hozzá.
Kedves dunaszerdahelyiek!

Kérem Önöket, továbbra is tartsanak be minden óvintézkedést, figyeljenek és vigyázzanak egymásra! Ezúton kérem a lakóközösségeket, a szomszédságban élőket, ne csupán a közös helyiségek, kilincsek, liftek, nyomógombok tisztántartására ügyeljenek, hanem fokozott odafigyeléssel vigyázzanak a látókörükben élő idős emberekre! Szükség esetén forduljanak bizalommal a városi hivatal munkatársai felé is!

 „Pénteken este 20.00 órakor álljunk mindannyian a balkonra, udvarra, ablakba, és fejezzük ki hálánkat és szolidaritásunkat tapssal! Csatlakozzunk a „Dunaszerdahely tapsol” kezdeményezéshez!” – szól a közösségi oldalon meghirdetett felhívás, hogy ily módon mondjunk köszönetet mindazoknak, akik biztosítják, hogy a lakosság egészségügyi-, gyógyszer- és élelmiszerellátása folyamatos és biztonságos legyen. Köszönet illeti továbbá valamennyi hatóság és közszolgáltató munkatársait is.

A kezdeményezéshez természetesen csatlakozom, de bővítem azok körét, akiknek az én tapsom fog szólni.

Külön köszönet illeti a városi nyugdíjasotthon minden alkalmazottját, akik napi 24 órában gondoskodnak a rájuk bízott lakosainkról.

Köszönetemet szeretném kifejezni azon önkéntesek felé is, akik segíteni akarásukkal, felajánlásaikkal, kétkezi munkájukkal segítik a dunaszerdahelyieket.

Köszönet mindazoknak, akik azért dolgoznak, hogy a koronavírus terjedését lelassítsuk!

Városunkban a mai napig nincs fertőzött ember. Ezért a köszönetem minden dunaszerdahelyi lakosnak jár!

Tisztelettel

Hájos Zoltán polgármester