Back to top

Július közepéig tekinthető meg Puss Sándor könyvkiállítása

Publikálva: 2020, július 2 - 06:12
Ugyan az elmúlt hétre volt csak tervezve, de egészen július 15-ig hosszabbította meg a Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár Puss Sándor jezsuita könyvkiállítását, melyen legújabb könyve is megtekinthető.
Július közepéig tekinthető meg Puss Sándor könyvkiállítása

Lacza Ilona, a könyvtár igazgatónője portálunknak elmondta, Puss Sándor: Erotológia - Keresztény Értelmező Szótár című új kötete némi késéssel csak most érkezett meg a kiadótól, így az eredetileg június utolsó hetére tervezett kiállítást továbbra is megtekinthetik az érdeklődők a könyvtár felnőtt részlegén. Az új kötet mellett a jezsuita szerzetes magángyűjteményének további 54 darabja is megtekinthető, lapozható, olvasható. Érdekességként érdemes megjegyezni, hogy a budapesti Központi Szeminárium egykori rektora, a dunaszerdahelyi születésű Marczell Mihály teológus Eros és Ethos című, 1940-ben megjelent műve is látható a kiállított könyvek közt.

A könyvtár igazgatónője azt is elmondta, azért is volt érdemes meghosszabbítani a kiállítást, mivel július 1-jétől a központi válságstáb további rendelkezései szerint már helyben is olvashatók a könyvtárban található kiadványok. Hozzátette, hogy Puss Sándor könyvkiállításának darabjait szintén lapozhatják az érdeklődők.

Szöveg és kép: Rózsár Vince

Ezt már olvasta?

Cookies