Jelenlegi hely

Jubilánsokat köszöntöttek

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, december 19 - 06:45 | Hírek
Életjubileumaikat ünneplő tagjait köszöntötte a sikabonyi városrészben működő Sikabony Polgári Társulás, kulturális szervezet elnöke, Simon Ferenc és Puha György képviselő, illetve a társulás vezetősége december 17-én.
Jubilánsokat köszöntöttek

Advent harmadik vasárnapján szép alaklomra gyűltek egybe a Sikabonyi Közösségi Házba: az 50, 60, 65, 70, 75, 80 és 90 életévüket 2017-ban ünneplőket köszöntötték fel a társulás tagjai.

A többéves hagyomány célja felhívni a közösség figyelmét, illetve megállni egy pillanatra, és köszönetet mondani azon sikabonyiaknak, akik életútjuk során, ha csendesen is, de tettek a városrészért. Simon Ferenc utalt arra is, hogy advent idején meghittebb az emlékezés, és kívánta, hogy a jubilánsok szeretetben, csajádjuk körében még sok boldog évet töltsenek el.

Puha György képviselő köszöntőjében elsősorban a városrészben aktív Sikabony Polgári Társulásnak, vezetőségének, illetve elnökének, Simon Ferencnek mondott köszönetet egész évi aktív munkájukért, kielemkedő programjaikért. Puha szintén utalt annak a fontosságára, hogy együtt és megértésben kell élnünk családon, közösségen belül, hiszen ez az élet legfőbb értelme.  

A beszédek után a jubilánsoknak adtak át ajándékokat. Idén két 90 éves is volt közöttük, Holocsi Rudolf és dr. Molnár János, akik számára a társulás tiszteletbeli tagságot adományozott. Az ünnepség következő részében szép kultúrműsorral lepték meg a résztvevőket. 

Az esten részt vett még Molnár Zsolt képviselő is. 

Az ünnepi műsort követően a két 90 éves jubiláns, Holocsi Rudolf és Molnár János gyújtották meg Simon Ferencnek, a társulás vezetőjének segítségével a városrész adveti koszorúján a harmadik gyertyát.