Back to top

Jubilánsait köszöntötte a Sikabony Polgári Társulás

Publikálva: 2016, december 19 - 11:03
Évről évre hagyomány a Sikabony Polgári Társulásnál, hogy decemberben, az adventi időszakban megemlékezik az azévben életjubileumát ünneplő tagjairól.

December 17-én a Sikabonyi Közösségi Ház ismét megtelet jókedvvel és ünnepi hangulattal, hiszen az aktív polgári társulás idén is felköszöntötte kerek életjubileumát ünneplő tagjait, akiket meghívott egy kellemes esti találkozóra.

Simon Ferenc, a társulás elnöke köszöntötte a jubilánsokat és családtagjaikat, kitérve arra, mindig fontos számukra, hogy tagjaik megbecsülést érezzenek a társuláson belül.

Puha György, a sikabonyi városrész képviselője szintén nagy örömének adott hangot, hogy minden évben megrendezhetik ezt a kedves kezdeményezést, és megtisztelhetik a sikabonyiakat. „Nem is az a fontos szokszor, hogy mi van előttünk, hanem az, hogy mi van mögöttünk, és abban milyen értékeket hozunk magunkkal” – mondta.

Az ünnepségen Simon Ferenc és Puha György ajándékkal lepte meg az ünnepelteket, majd a közönség számára a Sikabony Polgári Társulás kultúrcsoportja idézte meg az ünnepeket, egy kellemes adventi, karácsonyváró koncerttel, illetve Szabó Manyi, a Rivalda Színház művésznője varázsolta el a megjelenteket néhány érzéki dallal.

Ezt már olvasta?

Cookies