Back to top

Január végéig folyamatos lesz a karácsonyfák elszállítása

Publikálva: 2018, január 10 - 18:42
Dunaszerdahelyen az önkormányzat idén is biztosítja a közterületen összegyűjtött karácsonyfák elszállítását, amelyet a Municipal Real Estate Kft. munkatársai végeznek majd.

"Arra kérjük a lakosokat, hogy a lakótelepeken a kihajított fenyőket a kukaketrecek mellé rakják le, mert ezzel elősegítik azok folyamatos elszállítását. A fenyőfák szervezett elszállítása január 8-án, hétfőn kezdődött. Ezt követően a tervek szerint január végéig minden hét első három napján (hétfő, kedd, szerda) szállítjuk majd el a fenyőket. Kérjük a lakosokat, hogy azokat elsősorban ezeken a napokon helyezzék ki a kukák mellé. A tavalyi évben januárban több, mint 13 tonna fenyőt szállítottunk el" - tájékoztatott Harmanovsky Viktor, a Municipal városi közterületfenntartó vállalat munkatársa.

A karácsonyfákat elszállítják a családi házas övezetekből is, ahol a lakók az ingatlanuk elé helyezhetik ki a fenyőket. A cég a Cukorgyári úti telephelyére szállítja a fákat, amelyeket később ledarálnak és energetikai célokra újrahasznosítanak.

Forrás: dunstreda.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: Municipal
Cookies