Back to top

Itthon tartották a pontokat a kézis lányok

Publikálva: 2021, október 14 - 08:03
A HC DAC Dunaszerdahely a MOL extraliga 6. fordulójában hazai közönség előtt lépett pályára a Handball PSG Zlín ellen. Az újonnan igazolt Hudák Emmával a soraiban magabiztos győzelmet arattak a csallóközi sárga-kékek. Nagyon jó felkészülési mérkőzésnek is beillett ez a siker a klub első nemzetközi kupaszereplése előtt.
Itthon tartották a pontokat a kézis lányok

„Az első játékrészben jó iramot diktálva játszottunk. Külön örültem annak, hogy újonnan érkező játékosunk, Hudák Emma is rendelkezésünkre állt már. Igaz, még csak egyszer edzett a csapattal, de a védekezésben határozottan érződött segítsége, és támadásban is szépen megmutatta magát.

Stabil előny kiharcolásával fordultunk az első harminc perc lefújását követően. A második félidőt kissé álmosan kezdtük, és hagytuk, hogy az ellenfél ránk jöjjön. Néhány támadást követően azonban újra felvettük a fonalat és a tempót is.

A félidő derekán újra nyolc volt közte, a 23. percben már tíz volt a gólkülönbség. Egyre több fiatalnak tudtam biztosítani játékpercet, akik kivétel nélkül éltek is a lehetőséggel. Fontos győzelmet szereztünk az első nemzetközi kupaszereplésünk előtt” – nyilatkozta Debre Viktor vezetőedző.

MOL extraliga 6. forduló
2021. október 13. 18:00
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely – Handball PSG Zlín: 37-22 (17-8)

hcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies