Back to top

Itthon játssza a HC DAC az Európa-kupa visszavágót

Publikálva: 2021, december 24 - 05:42
A HC DAC Dunaszerdahely az European Cup nemzetközi torna legjobb 16 csapata között tudhatja magát két forduló sikeres győzelmeit követően. A soron következő fordulóban a svéd Kristianstad érkezik a Dunaszerdahelyi Városi Sportcsarnokba. Horváth Zsóka, a klub nemzetközi kapcsolataiért felelős munkatársa sikeres közbenjárásának köszönhetően a csapatnak nem szükséges Svédországba utaznia, ugyanis a skandináv ellenfél beleegyezett abba, hogy a visszavágó is a csallóköziek otthonában kerüljön megrendezésre.
Itthon játssza a HC DAC az Európa-kupa visszavágót

„Több szempontból is örülünk annak, hogy itthon maradjunk a visszavágó alkalmával is. A kiutazás körülményei meglehetősen komplikáltnak bizonyultak már az előzetes szervezés alkalmával is, nagy könnyebbség, ha az utazás bonyodalmait meg tudjuk spórolni. Mindemellett reménykedünk abban, hogy a mérkőzések időpontjáig változik annyit a járványhelyzet, hogy szurkolóink a helyszínen buzdíthatják a csapatot – fogalmazott Horváth Zoltán klubelnök.”

European Cup 4. forduló

1. mérkőzés
2022. január 15. 16:00
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely – Kristianstad Handboll

visszavágó mérkőzés
2022. január 16. 16:00
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
Kristianstad Handboll  – HC DAC Dunaszerdahely

A mérkőzéseket cseh játékvezetőpáros dirigálja majd, és örmény EHF-delegátus érkezik a HC DAC otthonába, valamint mindkét találkozót a Sport1 televíziócsatorna élőben közvetíti.

Ezt már olvasta?

Cookies