Back to top

Ismét kiváló eredményeket szállítottak

Publikálva: 2017, május 31 - 18:00
Az elmúlt hétvégén másodszor került megrendezésre a tavaly nagy sikert aratott Varinský silák elnevezésű strongman verseny a Zsolnához közeli Várnán. A dunaszerdahelyi Strongman Club DS hét tagja indult a megmérettetésen.

Női és férfi amatőr kategóriában, valamint a szlovák strongman kupa harmadik állomásaként megszervezett versenyben képviselték városunkat a klub tagjai. A csapat legfiatalabbja Csémy Michelle kezdte a versenyt, aki kezdettől hatalmas erőfölényben volt ellenfeleivel szemben, így mind az öt versenyszámban bezsebelte az első helyet, ezzel biztosítva az összetett győzelmet.

A legtöbb dunaszerdahelyi versenyző - összesen öten - a férfi amatőr kategóriában indultak, és az elejétől a legelőkelőbb helyezésekért versengtek. Végül Tóth József, akinek ez volt az első versenye, egy ponttal maradt le a dobogó legfelső fokáról. Az ezüst mellett a bronz Érsek Péter, a negyedik helyezés pedig Viola Ádám (Akinek szintén ez volt az első bemutatkozása) jóvoltából került a dunaszerdahelyi strongman klubhoz. De a többieknek sem kellett szégyenkezniük, hiszen Csintó László a hatodik, Karácsony Péter pedig a nyolcadik helyen végzett. A szlovák strongman kupa harmadik állomásán Nagy Norbert képviselte a klubbot. Norbert egy versenyszámban diadalmaskodott, majd a 15 indulóból, fél ponttal lemaradva a dobogóról, a negyedik helyen végzett.
A klub tagjai az elkövetkező hetekben több versenyen is indulnak, amiről portálunkon is beszámolunk.

A képeken: Csémy Michelle és a klub vezetője: Márk András, valamint: Nagy Norbi, Karácsony Péter, Érsek Péter, Csémy Michelle, Viola Ádám, Márk András, Tóth József és Csintó László.

Ezt már olvasta?

Címkék: strongman