Back to top

Ingyenes apróhirdetési lehetőség!

Publikálva: 2018, február 7 - 08:42
Portálunk, a dunaszerdahelyi.sk egyik ingyenes szolgáltatása az apróhirdetések beküldésére szolgáló felület. Erről, illetve ennek szerepéről kérdeztük Fónod Zoltánt, a portált működtető Perfects Kft. igazgatóját.

– Mi pontosan a dunaszerdahelyi apró? Hol lehet elérni?

– A dunaszerdahelyi.sk-n található  „apró” régiónk egyetlen, portál szintű apróhirdetési oldala. Ez az egyre bővülő, növekvő és népszerű weboldalunk részeként működő, olvasóink számára készített teljesen ingyenes szolgáltatás.

– Miért érdemes kipróbálni a hírportálnak ezt a szolgáltatását?

– Csallóköz központjának, Dunaszerdahelynek és környékének szinte minden háztartását legkönnyebben portálunkon keresztül tudják elérni. Akár vásárolni, akár eladni szeretne valaki, érdemes ellátogatni, illetve közzétenni a naponta több ezer régióbeli látogatót vonzó oldalunkon.

– Mit kell tudni a szolgáltatásról?

– Ha röviden, kulcsszavakban összefoglalva szeretnénk elmondani: praktikus kategóriák, gyors elérés és eredményesség. Itt az érdeklődők ugyanis mind vevőként, mind hirdetőként a lehető legegyszerűbben tudnak kapcsolatba lépni egymással. Ehhez „alakítottuk hozzá” ugyanis a dunaszerdahelyi aprót – a cél ugyanis az időszűkében zajló mindennapjainkban a gyors megoldások keresése, s olvasóink kényelme volt.

– Sokszor bosszantó a közösségi hálók zavaros apróhirdetési oldalai között böngészni...

– Igen, mi is így gondoljuk – ám nem csupán ezért tudom ajánlani, hogy próbálják ki stabil és biztonságos hírportálunknak ezt a – még egyszer hangsúlyozom, valóban ingyenes – szolgáltatását!

Ezt már olvasta?

Cookies