Jelenlegi hely

Hosszú szünet után újra színház

Ezt már olvasta?

Hazai pályán

Hazai pályán

Hazai pályán – ezzel a címmel rendezi meg következő,...

Publikálva: 2020, július 21 - 07:39 | Kultúra
A Magyarock Dalszínház Meseautó című musicalje hosszú kihagyás után az első igazi színházi élményt kínálja a közönségnek. Az előadást a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ szervezi, helyszíne pedig a dunaszerdahelyi műjégpálya lesz, július 28-án.
Hosszú szünet után újra színház

Az ismerős történet új köntösben lép elénk.

Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű aranyifjú életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával. Szűcs szemet vet a lányra, ezért az autót, mint nyereményt szállíttatja a lány lakására, maga pedig sofőrnek ajánlkozik.

A Meseautó című legendás film alapján készült musical comedyben helyet kaptak a mára mítosszá vált karakterek éppúgy, mint a jól ismert, szállóigévé vált szófordulatok: „egy a párna, egy a részvény”, „A mint Aladár, l, mint Ladár”, vagy a „Mit sütsz, kis Szűcs?”, és mindezt sodró ritmusú dalok kísérik, miközben fenn az égben az angyalok is vigyáznak ránk! A Meseautó, ahogy szeretjük, amilyennek ismerjük – 2020-ra hangolva.

Főbb szerepekben: Tihanyi Dániel Kuczmann Ágnes Petőcz András Eszlári Judit Mészáros Tamás Krncan Milán Geiler Csaba Szabó Dávid
Zenéjét szerezte: Bolba Tamás
A szövegkönyvet és a dalszövegeket írta: Szente Vajk és Galambos Attila
Készült Vadnay László és Vitéz Miklós dr. Meseautó című filmforgatókönyve alapján
Koreográfus: Bakó Gábor
Rendező: Háda János

Az előadás 2020. július 28-án, kedden 20 órakor kezdődik a dunaszerdahelyi műjégpályán.

Jegyárak: felnőtt: 15 €, bérletesek 12 €, gyerek, nyugdíjas, mozgássérült: 10 €

Infó: 031 590 08 13