Back to top

A hölgyek ünnepét ülték Sikabonyban

Publikálva: 2020, március 9 - 14:58
Ahogy már évek óta, az idén sem feledkezett meg a Sikabony Polgári Társulás hölgytagjairól. Vasárnap kedves programmal és meglepetéssel várták őket a sikabonyi közösségi házban.
A hölgyek ünnepét ülték Sikabonyban

Fodor Mihály üdvözölte a hölgyeket, és örömét fejezte ki, hogy most is sokan fogadták el a társulás meghívását.

Simon Ferenc, a Sikabony Polgári Társulás elnöke köszöntőjében kiemelte a nők életünkben betöltött fontos szerepét, egyben köszönetet mondott mindazért a kedvességért, türelemért, megértésért és támogatásért, amit a nők nyújtanak nekünk. Köszöntő beszédében azt kívánta, hogy a férfiak ne csak ezen a napon figyeljenek a hölgyekre, mert: „Szükségünk van önökre, és reméljük, még több megbecsülést és szeretet tudunk adni, amire pedig önöknek van szükségük” - mondta el a társulás elnöke.

Puha György az önkormányzat nevében köszöntötte a megjelenteket. „A nőknek köszönhetjük az életünket, akiknek a munkája gyakran láthatatlan, mégis nélkülözhetetlen” - mondta a városi képviselő. Külön megköszönte a polgári társulás ezirányú tevékenységét, hiszen már nyolcadik alkalommal tudnak így, közösen ünnepelni. A vendégeknek jó egészséget kívánt, a kultúrműsorhoz pedig jó szórakozást.

A programot Póda László és lánya, Katalin Eszter nyitották, a közösen előadott három ismert zeneszám hatalmas sikert aratott a vendégek körében.

Tánccal folytatódott a program, a Dunaág Néptáncműhely korábbi táncosai - akik jelenleg a Generáció és a Csallóközi Néptáncegyüttes tagjai - mutatták meg tudásuk legjavát - a közönség örömére.

A Sikabonyban már korábban is fellépő Kosár Szabolcs színes világslágerekkel zárta az ünnepi műsort, melyet szintén nagy tapssal jutalmazott a vendégsereg.

A színes kultúrműsort pohárköszöntő követte, a nemzetközi nőnap alkalmából, a hölgyek egészségére ürítették poharukat a jelenlévők.

A köszöntők és a kultúrműsor után megvendégelték az ünnepelteket, majd beszélgetéssel zárult a sikabonyi nőnapi rendezvény.

Tekintsék meg az ünnepségen készült felvételeinket.

Szöveg és kép: Rózsár Vince

Ezt már olvasta?

Cookies