Back to top

Hétvégén újabb tesztelés járásunk négy településén

Publikálva: 2020, november 18 - 07:11
A kormány döntése értelmében november 21-22-én összesen 458 településen kerül sor az országos tesztelés következő fordulójára. Ezek azok a helységek, ahol a legutóbbi tesztelés során a pozitívak aránya 1 százalék vagy annál több volt. Dunaszerdahelyen ugyan nem, de járásunk négy településén terveznek koronavírus-tesztelést.
Hétvégén újabb tesztelés járásunk négy településén

A somzodpovedny.sk portálon található hosszú listán néhány tucat magyarok lakta település neve is szerepel, az ország nyugati részétől egészen keletig. A Ma7.sk portál összegyűjtötte a magyarlakta településeket.

A Dunaszerdahelyi járásban Nyékvárkonyon, Bakán, Egyházkarcsán, Gombán és Vajkán lesz tesztelés a hétvégén.

A Komáromi járásban Lakszakállason, Szilason, Vágfüzesen, Bogyán, Gelléren, Martoson, Dunamocson, Dunaradványon vesznek ismét tesztmintát az emberektől.

A Galántai járásban Nádszegen és Nemeskajalon kell megismételni a tesztelést, a Vágsellyei járásban pedig Sókszelőcén és Vághosszúfalun fogják újra szűrni lakosságot.

A Szenci járásban Hegysúron és Rétén kell rászánni a hétvége egy részét a mintavételre.

Az Érsekújvári járásban Kicsinden lesz tesztelés, a Nyitrai járásban pedig Zsérén és Gímesen.

A Lévai járásban Tompán, Felsőszemeréden, Szalatnyán, a Nagykürtösi járásban pedig Ipolykeszin, Ipolyszécsénkén és Ipolynagyfaluban repetáznak tesztelésből.

A Rimaszombati járásban Tajtiban, Bátkán, Velkenyén és Balogtamásiban várják a tíz évnél idősebbeket mintavételre.

A Kassa-vidéki járásban Tornahorvátiban, Makrancon, Buzitán, Csécsen, Péderen, Ájon, a Tőketerebesi járásban Bacskán, Imregen, Bodrogszögben, a Nagymihályi járásban pedig Szirénfalván ajánlott a hétvégét ismét a tesztelésre szánni.

forrás: ma7.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: koronavírus
Cookies