Back to top

HC DAC: Váltson jegyet a vágsellyei meccsre, ingyen mehet a Nagymihály elleni mérkőzésre

Publikálva: 2023, január 20 - 06:11
Az évad egyik legfontosabb rangadója vár a HC DAC lányaira január 28-án Vágsellyén. Aki elkísérné a csapatot a fontos mérkőzésre, a klub biztosította autóbusszal is megteheti. Ráadásul a vágsellyei meccsre váltott belépővel ingyenesen vehet részt a következő, Nagymihály elleni bajnokin.
HC DAC: Váltson jegyet a vágsellyei meccsre, ingyen mehet a Nagymihály elleni mérkőzésre

Annak érdekében, hogy a csapatot minél több szurkoló buzdíthassa - így erőt adva a lányoknak -, a klub vezetése biztosítja a január 28-ai mérkőzésre a drukkerek utazását. Nem kell mást tenniük, mint jövő szerda, január 25. 24:00-ig regisztrálni a hcdacds [at] gmail.com e-mailcímen. A regisztrációhoz kérik megadni a néven kívül a telefonszámot is.

Az utazás költségeit a klub vállalja az idegenbe látogató és a mérkőzésre jegyet váltó szurkolóknak. A klub azzal szeretné kifejezni köszönetét az idegenbeli buzdításért, hogy

a február 4-i Nagymihály elleni hazai bajnoki mérkőzésre a Vágsellyén megvásárolt belépő bemutatásával ingyenes a belépés.

Ezért kérik, a Vágsellyén megvásárolt belépőket őrizzék meg, és hozzák magukkal a csarnokba február 4-én, így ingyenesen lehet majd megtekinteni a meccset a Nagymihály ellen.

MOL extraliga 14. forduló
2023. január 28. szombat, 17:30, Vágsellye, Sportcsarnok
HK Slovan Duslo Saľa - HC DAC Dunaszerdahely

Facebook / hcdacofficial, -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies