Back to top

HC DAC hétvégi eredmények – újra indult a bajnokság minden fronton

Publikálva: 2023, január 31 - 10:45
A HC DAC Dunaszerdahely csapatai szinte minden korosztályban pályára léptek 2023 januárjának utolsó hétvégéjén. A nagyobbak Trencsénben idegenben szerepeltek, az U12 csapatok hazai pályán fogadták ellenfeleiket.
HC DAC hétvégi eredmények – újra indult a bajnokság minden fronton

Gútay Straka Mária, női B: „Prikler Szilvia kolleganőmet helyettesítettem Trencsénben. Más felállásban játszottunk, hiszem többen a női A csapatunkat erősítették, így a női játékosok mellett ifistáink kaptak több lehetőséget. Jó iramú mérkőzés volt, rengeteg góllal. Első félidőben egyértelműen jobbak voltunk, de a sok pici hiba miatt közel került hozzánk ellenfelünk. Védekezésben voltak problémáink, amit a meccs végéig sem sikerült kiküszöbölnünk. A második félidőt rosszul kezdtük, és aztán futottunk az eredmény után, mondhatni, elfogytunk picit a második félidőre. Mindenki igyekezett, sajnos ez most nem volt elég.”

Nők B
HK AS Trencsén - HC DAC Dunaszerdahely: 40-36 (20-21)

Gútay Straka Mária, U19: „Idén első alkalommal lépett pályára idősebb ifi csaptunk. A mérkőzés 45.percéig fej-fej mellett hallhattunk, de a végjátékból ellenfelünk jött ki győztesen. Védekezésünk egész jól működött, ezt a kapott gólok száma is bizonyítja, de támadásban körülményesek voltunk, és sok volt a kihagyott ziccer. Sajnos nem tudtuk kihasználni az emberelőnyös helyzetek sem, és minden kipattanó labda ellenfelünk kezében landolt. Összeségében jó iramú mérkőzést játszottunk, nem vagyok elégedetlen.”

U19
HK AS Trencsén - HC DAC Dunaszerdahely: 26-22 (14-13)

Brunczik Tünde, U17: „Csapat nagyot küzdött, de az utolsó 15 percben kiegyenlített ellenfelünk, majd átvette a vezetést. A mérkőzés végén egészpályás emberfogást alkalmaztunk, szereztünk is labdákat, de támadásainkba belehibáztunk, eladtunk labdákat és így Trencsén csapata könnyű gólokat lőhetett. Korosztályos kapusaink sérülés és egyéb elfoglaltság miatt nem tudtak részt venni mérkőzésen. Összeségében a lányok teljesítményével elégedett vagyok. Az idősebb diáklányok is jól szálltak be a mérkőzésbe, köszönjük a segítséget.”

1.Liga, 13. forduló U17
2023. január 28.Ű
Trencsén
HK AS Trencsén - HC DAC Dunaszerdahely: 36-33 (14-13)

Mészáros Ildikó, U12A: „Ezen a hétvégén kolléganőmet, Gútay Straka Máriát helyettesítettem, mivel ő ificsapatainkkal Trencsénbe utazott mérkőzésekre. Az U12 „A” csapatunkat korosztályuk fiatalabb születésű kislányai alkotják, ennek ellenére nagyon bátran játszottak a náluk fizikailag erősebb ellenféllel szemben. Mint az eredmény is mutatja, nemcsak bátrak, de nagyon eredményesek is voltak, köszönhetően kitűnő védekezésüknek és kombinatív támadójátékuknak. Kiemelném a kapusok teljesítményét is.”

Nagyszombat megye bajnoksága U12
2023. január 28. 14:00
Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely U12”A” – Galgóc: 20-7 (13-3)

Mészáros Ildikó, U12B: „U12”B” csapatunkat a fiatalabb diáklányok korosztályának idősebb játékosai alkotják, akik szintén kolléganőm, Gútay Straka Mária tanítványai. A mérkőzés kicsit nyögvenyelősen indult, az elején sok volt a kihagyott helyzet, egyéb technikai hiba, de a lányok fokozatosan bemelegedtek és megérdemelten arattak ilyen nagyarányú győzelmet. Itt is szeretném kiemelni a kapusok jó teljesítményét. Gratulálok mindkét csapatnak és edzőjüknek.”

Nagyszombat megye bajnoksága - U12
2023. január 28. 15:00
Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely U12”B” - Nyárasd: 32-7 (13-2)

hcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies