Back to top

HC DAC Dunaszerdahely: A legkisebbek hétvégi sikerei

Publikálva: 2022, április 11 - 20:19
A HC DAC Dunaszerdahely legkisebb utánpótlás csapatai sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött edzőik nagy örömére és büszkeségére. Az U14 és U12 csapatok Párkányban győzedelmeskedtek, az U10 korosztály pedig Pöstyénben állhatott pályára több mérkőzésen is.
HC DAC Dunaszerdahely: A legkisebbek hétvégi sikerei

Brunczvik Tünde, U14: „A Nyitra megyei bajnokságban egy csapattal szerepelünk, ezért a mai mérkőzésen az U14 A és U14 B egy erős, közös csapattal állt ki a Párkány ellen. Sok gólt lőttünk lerohanásból, ami a jó védekezésnek is köszönhető. Ellenfelünket gyakran hibába kényszerítettük, és többször elcsapdáztuk a labdát. Nagyon örülök, hogy a sérülésből és betegségből visszatérők már egyre jobban felveszik a játék ritmusát.”

Nyitra megyei bajnokság U14
2022. április 9.
HC DAC Dunaszerdahely – Párkány: 41-19 (23-12)

Straka Mária, U12: „Jó iramú mérkőzést játszottunk. Végre bátrabban, magabiztosabban támadtunk. Egyre dinamikusabb a játékunk. Azt gondolom, sokat fejlődtünk, de még hosszú út áll előttünk.”

Nyitra megyei bajnokság U12
2022. április 9.
HC DAC Dunaszerdahely - Párkány: 28-12 (15-6)

Mészáros Ildikó, U10: „Hétvégén Pöstyénben játszottak kicsi lányaink. Ebben a versenysorozatban két csapattal képviseljük klubunkat annak érdekben, hogy minden gyermekünk sok-sok játéklehetőséghez jusson. Mindkét csapat 5-5 mérkőzést játszott főleg fiú csapatok ellen. Eredményt ugyan itt már számolnak, de én ezt nem tartom fontosnak ebben a korosztályban. Volt megnyert és vesztett mérkőzés is, de ami a lényeg, a lányok egyre többször mutatják meg, mit is gyakorolunk az edzéseken és egyre harcosabbak. Fejlődésünk érdekében örülünk minden játéklehetőségnek.”

hcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies