Back to top

Hatalmas győzelmet arattak a szlovák rangadón

Publikálva: 2023, szeptember 5 - 06:10
A MOL extraliga 1. fordulójában a HC DAC Dunaszerdahely ellenfele a Iuventa Michalovce (Nagymihály) csapata volt. Teltházas mérkőzésen, nagyszerű hangulatban a sárga-kék lányok végig kitartóan küzdöttek. A mérkőzés utolsó perceiben a szurkolók nagyszerű atmoszférát teremtve segítették a csapatot a győzelemhez.
Hatalmas győzelmet arattak a szlovák rangadón

„Egy nagyon jó csapat ellen, egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, egy nagyon kiélezett mérkőzés lett a végére, bár én úgy éreztem, a mérkőzés közben az eredmény nem ezt mutatta.

A második félidő elején olajozottabb volt a védekezésünk, támadásban könnyű gólokat tudtunk lőni. Úgy gondolom, ott eldöntöttük a mérkőzést, illetve akkor úgy gondoltam, de utána az utolsó tíz percben magunkra hoztuk az ellenfelünket a rengeteg hibánkkal, nem koncentráltunk kellőképpen és egy igazán megnyert meccsből egy nehéz mérkőzést csináltunk.

Ettől függetlenül teljesen elégedett vagyok a csapat teljesítményével. A felkészülési időszakot és a bajnokság első mérkőzését tekintve magasan most játszottunk a legjobban. Szerencsére megoldottuk Bea helyettesítését is és hatalmas győzelmet arattunk” – nyilatkozta Debre Viktor vezetőedző.

MOL extraliga 1. forduló
2023. szeptember 3. vasárnap, 18:00
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely – Iuventa Michalovce (Nagymihály): 31-28 (14-13)

hcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies