Back to top

Hat érmet szerzett Martfűn a Seishin Karate Klub

Publikálva: 2020, február 3 - 13:47
Január utolsó hétvégéjén Magyarországon, Martfűn járt a Seishin Karate Klub csapata, amely a VIII. Victory gálán szerepelt.
Hat érmet szerzett Martfűn a Seishin Karate Klub

A Seishin csapata négy bírót is delegált: Jakab Adrient,Trenčík Nikolast, Markovics Ádámot, és verseny főbíráját Sensei Markovics Jánost. A klub részéről elsőként Senkulič Dézi lépett tatamira. Első küzdelmét egyértelműen 6:0-ra nyerte két fejrúgással. Második küzdelemben egy 10 kilóval nehezebb ellenféllel mérkőzött meg. Szépen betartotta az edzői utasításokat és a nagy súly különbség nagyon érzékelhető volt, így 2 ponttal alul maradt. Rakus Ján és Sárai Csongor két versenyszámban is indultak. Elsőnek pontrendszerben küzdöttek ahol mindketten egy erős ellenféllel küzdöttek, meg akit nagyon rutinosan vertek meg fejrúgásokkal. Majd félre téve a barátságot egymással is megküzdöttek. Itt Rakus Ján bizonyosodott jobbnak, így ő lett a kategória bajnoka.

Majd ugyanebben a felállásban megküzdöttek EKO szabályrendszerben is, ami folyamatos küzdelmet jelent. Rakus Ján két fejrúgással megverte ellenfelét, akitől sajnos Sárai Csongor ebben a szabály rendszerben kikapott. Az egymás elleni küzdelemben ezúttal Sárai Csongor dominált és le is győzte csapattársát. Így körbe verték egymást és az ellenfelük léphetett a dobogó felső fokára, mivel neki volt több pontja. Utolsónak Kiss Ádám küzdött, aki mindkét bunyóban sajnos kikapott, de két verseny között sokat fejlődött, és ez lenne a cél. Verseny után még termálfürdő és vacsora került programra. Köszönet illeti a Victory karate klubbot és Shihan Stefanovics Józsefet, hogy megrendezte a versenyt. Továbbá a szülőknek, hogy elhozták a gyerekeket, tudtak gyakorolni, és Hupian Kristínának az edzői munkáért.

Eredmények:
Pontrendszer
Senkulič Dézi (Keszegfalva) -2. hely
Rakus Ján (Keszegfalva) – 1. hely
Sárai Csongor (Keszegfalva)- 2. hely

EKO szabályrendszer
Rakus Ján (Keszegfalva) – 2. hely
Sárai Csongor (Keszegfalva)- 3. hely
Kiss Ádám (Keszegfalva)- 3. hely

sportolunk.sk

Ezt már olvasta?

Cookies