Back to top

Hálával tartozunk az idősebbeknek

Publikálva: 2019, október 23 - 16:01
Az idősek hónapja alkalmából a városi nyugdíjasklub tagjait is köszöntötte városunk vezetése.
Hálával tartozunk az idősebbeknek

Alföldy Rozália, a nyugdíjasklub vezetője üdvözölte a klub tagjait, a városi hivatal munkatársait, valamint Karaffa Attila alpolgármestert, majd átadta a szót a Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjainak, akik szavalattal és énekkel köszöntötték a szépkorúakat.

Karaffa Attila a szeretet és a megbecsülés ünnepe alkalmából szólt a klub tagjaihoz. Mint mondta, egy jó közösség tudja, hogy értékeire büszkének kell lennie, feladatának tartja, hogy a közösség tagjai maguk is tiszteljék a korábban születetteket, valamint gyermekeiknek is megtanítják, hogy hálával tartoznak az elődeiknek. „Az idősebbek bölcsességeit megfogadva tudjuk együtt szebbé tenni városunk jövőjét. Munkánkat akkor végezzük jól, ha azt az elődeink eredményeire építve tesszük” - mondta.

Szavai szerint az októberi emléknap kiváló alkalom arra, hogy még jobban figyeljünk az idősebb polgártársainkra, érezzék azt, hogy továbbra is szükség van rájuk.

Köszöntője végén tartalmas, boldog további életet, jó egészséget kívánva emelte poharát az ünnepeltekre. Miközben egy-egy virágszállal köszöntötte a tagokat az alpolgármester, arra is talált időt, hogy néhány szót váltson a szépkorúakkal.

Rajkovics Péter, a városi média igazgatója is kihasználta az alkalmat, hogy szóljon néhány szót a nyugdíjasklub tagjaihoz.

„A Dunaszerdahelyi Hírnököt, a dunaszerdahelyi.sk portált és a DSTV-t magába foglaló média kíváncsi a város lakosainak véleményére, ezért szeptember végén online véleménykutatást indítottunk útjára. Tudjuk, az idősebbek jelentős része ritkábban használja az internetet, ezért jöttem el Önökhöz, mert szeretném meghallgatni az Önök véleményét is” - mondta Rajkovics Péter.

Kiemelte, fontosnak tartja minden korosztály véleményét, ezért azoknak, akiknek nincs online hozzáférésük a médiahasználati szokásokkal kapcsolatos kérdőívhez, nyomtatott formában is átadta azt. Ez a lépés, persze csak az első a sorban, a legközelebbi látogatás alkalmával örömmel várja a visszajelzéseket, mit teszünk jól, min kellene változtatni a városi médiában.

A nyugdíjasklub tagjai figyelmesen olvastak bele a kérdésekbe, majd kellemes beszélgetéssel, nótaszóval folytatták klubdélutánjukat.

Szöveg és kép: Rózsár Vince

Ezt már olvasta?

Cookies