Back to top

Gyereknapi szórakozás

Publikálva: 2017, június 4 - 17:06
A hétvége valóban a gyerekeké volt: több programmal is nekik, illetve szüleiknek kedveskedtek a június 5-ei szombaton – Sikabonyban így a Sikabony Polgári Társulás szervezte meg a korábbi évekhez hasonlóan a városrész gyereknapját a közösségi ház udvarán.

Ismét a megszokott, színvonalas programok várták azt a mintegy 250–300 kilátogató gyermeket és szüleiket, akik a kellemes szombat délutánon elmentek a társulás rendezvényére.

A korábbi években „ideszokott” érdeklődőkön túl ezúttal is sokan érkeztek „újként”, első alkalommal – és távozhattak jó hangulatban, hiszen az egyes akadálypályák, a sportolási lehetőséget biztosító programok, a lufihajtogatás és számos más gyerekjáték mellett kedves kulturális program is várta őket: a Kuttyomfitty Társulat előadása, Az eltáncolt cipellők.

Jó volt végignézni a verseny hajrája után megpihenő gyerekeken, ahogy feszült figyelemmel követték, miképp is jár túl a királylány és kedvese a gonosz ördög ármánykodásán, és miképp nyeri el méltó jutalmát a jóság.

Végül mindenki, aki részese volt az idei eseményeknek is, valóban élményekkel gazdagodva mondhatta el: jövőre biztosan újra jövünk!

A rendezvények készült képgalériánk ide kattintva tekinthető meg!

Ezt már olvasta?

Cookies