Back to top

Gondtalan nyár ZSE klímával már havi 35 eurótól örökös karbantartással

Publikálva: 2019, május 29 - 11:20
Vegye igénybe a Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) speciális ajánlatát és vészelje át könnyedén a nyári kánikulát klímával.
Gondtalan nyár ZSE klímával már havi 35 eurótól örökös karbantartással

A meteorológusok előrejelzése szerint az idei nyár a megszokottnál melegebb lesz és igazán forrónak ígérkezik. Éppen ezért ideje fontolóra venni a klímavásárlást, és még az előszezonban beszerezni az áhított klímaberendezést, akár már részletre is. A ZSE kínálatában ez nem a klasszikus értelemben vett részletfizetésre történő vásárlást jelenti, hanem egy olyan szolgáltatást, amelynek keretében a rendszeresen fizetendő havidíj fejében a kiválasztott klímaberendezés csomagban, további előnyökkel az Öné lehet.

”Új szolgáltatásként ügyfeleink számára bevezettük a ZSE Klíma Gondtalanul szolgáltatásunkat, így már havi 35 euróért igényelheti a kiváló minőségű japán klímaberendezésünket a kiszállítással és beüzemeléssel együtt. Ráadásul kizárólag a Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) szolgáltatja az áramot 20%-os kedvezménnyel ügyfeleinek júliusban és augusztusban, amikor feltételezhetően nő a villamosenergia-fogyasztás, és kínál ingyenes szervizt és karbantartást a berendezés teljes élettartama alatt, valamint meghosszabbított, minimum 6 éves garanciát a berendezésre. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az említett szolgáltatásunk igénybevétele alatt garantáljuk a klímaberendezés problémamentes működését. A klíma meghibásodása esetén kiszállással elvégezzük a javítást, amennyiben ily módon a helyszínen nem orvosolható a probléma, új berendezésre cseréljük a régit. A szolgáltatás további előnye, hogy a készülék éves tisztítását is biztosítjuk ügyfeleinknek a karbantartás során” – mondta Miroslav Beleš, a ZSE Klíma Gondtalanul szolgáltatás szakértője. 

ZSE klímával gondtalan a nyár

Az elviselhetetlen hőség megnehezíti mindennapjainkat, álmatlan éjszakákat, túlzott izzadást és általános gyengeséget okoz. A modern klímaberendezések nagyon csendesek, alacsony zajszint jellemzi őket (akárcsak a hulló falevelek zaja) és éjszaka halk üzemmódban működnek, így biztosítják a nyugodt és zavartalan alvást és a kellemes közérzetet a kánikulában. „Klímaberendezéseink könnyen és egyszerűen távirányíthatóak, valamint okostelefonnal távolról is vezérelhetőek egy applikáció segítségével. Kezelésük egyszerű, könnyedén kiválasztható és beállítható a kívánt fűtési, hűtési vagy ventilátor üzemmód, vagy akár a párátlanítás az adott helyiségben” – teszi hozzá a ZSE szakértője.

Ne bízza a véletlenre, rendelje meg időben!

Ha Ön is kellemes hőmérsékletre vágyik otthonában a forró nyári napokon, amikor hirtelen megnő a szervezet verejtékkiválasztása, azt ajánljuk készüljön fel időben a kánikulára, s ne hagyja az utolsó pillanatra a klímaberendezés kiválasztását.

“Ha csupán a nyári idényben, vagyis a főszezonban dönt a klímavásárlás mellett, nagy eséllyel több hetet kell várnia a készülékre, és csak hosszú várakozást követően tudja majd beszereltetni azt, ugyanis a főszezonban már nem könnyű szerelőt találni. Ezt elkerülendő érdemes már az előszezonban megrendelni a kiválasztott klímaberendezést (a meleg nyári hónapokat megelőzően), melynek beszerelését szakembereink általában az előleg megfizetését követő 7 napon belül elvégzik, miközben beüzemelése nagyjából 4 órát vesz igénybe“ – egészíti ki Miroslav Beleš a ZSE-től.

További információkat a  www.zse.sk weboldalon talál.

(PR)

Ezt már olvasta?

Címkék: PR-cikk, PR článok
Cookies