Jelenlegi hely

GiGi ékszer, tíz éve szívvel-lélekkel

Ezt már olvasta?

INTERSPORT

INTERSPORT

Az INTERSPORT csoport a kb. 5.000 áruházával 30 országban...

Luxury Flowers

Luxury Flowers

Sok-sok színes és szép virág, kedves kiszolgálás várja...

Publikálva: 2016, március 14 - 23:37 | Hűségkártya
Hamarosan itt az esküvők szezonja, amelynek elengedhetetlen kelléke a karikagyűrű, a jegygyűrű.
GiGi ékszer, tíz éve szívvel-lélekkel

Többek közt ezekről érdeklődtünk a GiGi ékszerüzlet tulajdonosaitól, Ing. Drahoš Mártától és Csiba Anikótól. Elöljáróban azt is megtudtuk, hogy a közelmúltban ünnepelte boltjuk működésének 10. évfordulóját - szóval komoly tapasztalattal rendelkeznek. Kis családi vállalkozás ez, melybe mindketten beleteszik szivüket, lelküket, jó izlésüket, talán ennek is köszönhető, hogy ennyi ideje működnek sikeresen.

A karikagyűrűk, az idei divat szerint, általában kombinált összetételűek, fehér és vörös aranyból készülnek. Kedvelt a barokk stílus, a gravírozás, illetve hölgyek esetében a kövekkel díszítés is. Főleg zirkont, de újabban gyémántot is szoktak használni berakásra, de ha a megrendelő szeretné, bármilyen drágakövet be tudnak szerezni, legyen az smaragd, zafír, rubin... Az üzletben, a kiállított gyűrűk mellett, több katalógusból is tudnak választani az érdeklődők, amely összesen többszáz gyűrűmintát jelent. A fő érdekesség azonban, melyben különböznek a többi üzlettől, hogy a GiGi ékszerüzletben külön kérésre is terveznek és gyártanak gyűrűket - akár saját elképzelés alapján is. Lehet időpontot egyeztetni az ékszerészükkel, közös egyeztetés alapján pedig már sok-sok csodás, egyedi ékszert sikerült eddig is készíteni.

Ékszerüzlet lévén, természetesen nem csak gyűrűkkel foglalkoznak. Lehet itt vásárolni nyakláncot, fülbevalót, karkötőt - ezüstből, aranyból, orvosi acélból, Cango&Rinaldi ékszereket, fali és karórákat.

A város lakosainak ráadásul kedvezményt is nyújtanak! Aki rendelkezik dunaszerdahelyi Hűségkártyával, 10%-os kedvezményben részesül (amely az arany ékszerek kivételével érvényes az egész kínálatra).

A GiGi ékszerüzlet facebook oldala: https://www.facebook.com/gigi.ekszeruzlet?fref=ts.

És ne feledjék: akik kedvelik (Like) az ékszerüzletről szóló cikkünket, illetve megosztják ezt, azok között jövő héten hétfőn egy 20 eurós vásárlási utalványt sorsolunk ki, amely érvényesíthető a GiGi ékszerüzletben.