Jelenlegi hely

Gázzal fűt? Akkor használja ki a ZSE speciális ajánlatát

Ezt már olvasta?

Jön már…

Jön már…

Hogy az idei advent egészen más lesz, azt hiszem,...

Publikálva: 2019, november 13 - 09:42 | Színes
Mindazok számára, akik családi házban élnek és gázzal fűtenek ismeretes, hogy a lakásfenntartási kiadások jelentős részét a gázfogyasztási költségek képezik.
Gázzal fűt? Akkor használja ki a ZSE speciális ajánlatát

Akár 10%-kal kedvezőbb ár a gázszolgáltatásért

A gázszolgáltató-váltás megtakarítással és további előnyökkel is jár. A Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) az egyedüli gázszolgáltató Szlovákiában, amely ingyenes nonstop vészelhárítási szolgáltatást kínál ügyfelei számára. „Gáz garanciával szolgáltatásunknak köszönhetően - melyet minden ügyfelünk teljesen ingyen kap a gázszolgáltatáshoz - ez idáig több mint 50 000 eurót takarítottunk meg ügyfeleinknek. Így ők a lyukas vagy csöpögő radiátor, vagy a hibás gázkazán garancián túli javításáért már nem fizetnek. Gáz garanciával szolgáltatásunk továbbá fedezi a gázszivárgás elhárítását, vagy akár a gázvezeték javítását a háztartásokban. A javításokat 150 euróig térítjük meg, miközben a lehetséges javítások száma egy év alatt nincs korlátozva ” - mondja Lukáš Lalík, a ZSE termékmenedzsere.

Ajándékok 120 euró értékben a ZSE-től a gázszolgáltáson felül

Minden új ügyfél jogosult a ZSE gázszolgáltatására 10%-os árkedvezménnyel és az ingyenes  0-24 órában elérhető vészelhárítási szolgáltatásra, valamint a 120 euró értékű ajándékokra is szert tehet. „Karácsony előtt bizonyára mindenkinek jól jön egy utazási utalvány nyaralásra vagy hétvégi kirándulásra 100 € értékben, Dr. Max termékekre beváltható kupon 15 € értékben és a Martinus könyváruházakban beváltható kupon 5 € értékben” – teszi hozzá Lukáš Lalík, a ZSE-től. És itt még véget sem ér a ZSE gázszolgáltatása által nyújtott előnyök sora. Online számla szolgáltatásán belül a ZSE magas szintű ügyfélszolgáltatot biztosít ügyfeleinek, amely a nap 24 órájában elérhető. Ez által már otthona kényelméből vagy akár a munkahelyén is könnyedén, online intézheti az áram- és gázszolgáltatással kapcsolatos ügyeit.

A Gáz garanciával szolgáltatásról még többet megtudhat a www.zse.sk/plyn weboldalon.

(PR)

Címkék: PR-cikk