Back to top

Forgalmi változással indul a félév

Publikálva: 2016, január 6 - 11:36
Az új félév városunk alapiskoláiban január 11-én kezdődik. A Vámbéry alapiskolánál egyben új forgalmi rend várja az autókkal érkező szülőket

A dunaszerdahelyi alapiskolákba járó gyerekek karácsonyi szünete idén hosszabb lett – a tanítás nem január 7-én, hanem 11-én kezdődik a számukra.
A kezdéssel járó forgalomnövekedés ilyenkor ismerős minden autós számára, ezért is jó odafigyelnünk aznap az utakon, s természetesen leginkább az alapiskolák környékén.
A Vámbéry Ármin Magyar Tannyelvű Alapiskola közelében lévő utcákban ezúttal azonban érdemes még körültekintőbben vezetni, hiszen ott már 2015. december 23-ától (a mellékelt kis térkép szerintire) változott a forgalmi rend, ám ezt leginkább csak január 11-étől tapasztalják majd a gépkocsikkal érkező szülők. 
Az iskola vezetősége és a szülői szövetség ezért is kér mindenkit, hogy fokozottan figyeljenek a megváltozott forgalomirányra, illetve egymásra. Az alapiskola hátsó, udvar felöli bejárata is nyitva lesz az érkezők számára, így a tornaterem melletti iskolai kiskaput is lehet majd (továbbra is) használni.
A városi rendőrség a január 11-i héten segíteni fogja a Vámbéry környékén a forgalomirányítást.

Ezt már olvasta?

Cookies