Jelenlegi hely

Fiú kézilabda diákcsapat – hatodik a bajnokságban

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, június 13 - 08:59 | Sport
Két évvel ezelőtt alakult meg Fodor Mihály edző vezetésével a dunaszerdahelyi SK DAC férfi kézilabda klub fiú kézilabda diákcsapata, amellyel tavaly léptek be a bajnokságba, ahol az újonc csapat a hatodik lett – tizennyolc meccsből hetet sikerült megnyerniük.
Fiú kézilabda diákcsapat – hatodik a bajnokságban

„Két éve, mint mini kézilabda alakultunk meg, korábban ugyanis Dunaszerdahelyen jó pár éve nem volt férfi kézilabda utánpótlás, nem volt diák kézilabda, csak serdülő, illetve felnőtt kézis csapat, ám utánpótlás nem” – mondta el Fodor Mihály.

„Akkor 12–13 fiúval kezdtünk, mára 28-an vannak, így szeptemberben már két csapatot tudunk indítani – lesz idősebb és fiatalabb diák korosztályunk. Ugyanúgy a Nagyszombati és a Nyitrai Kerület közös bajnokságába fogunk nevezni velük. Az idei bajnokságban elért hatodik hely, mivel teljesen keztő társaságról van szó, nagyon jó eredménynek számít” – összegezte Fodor.

Ősztől ismét várják a jelentkezőket!

A Dunaszerdahelyi SK DAC férfi kézilabda klub várja fiú kézilabda diákcsapatába azoknak a 2003–2004–2005–2006–2007-es születésű fiúknak a jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni a sportágat.

Jelentkezni a 0908/616 122-es telefonszámon lehet, Fodor Mihály edzőnél.