Back to top

Fergeteges zárókoncert a 13. Dunaszerdahelyi Udvari Muzsikán

Publikálva: 2022, július 28 - 13:39
Július 21-én végett ért a 13. Dunaszerdahelyi Udvari Muzsika rendezvénysorozat. A zárókoncert előtt Takács Tímea, a Csaplár Benedek VMK igazgatónője, a rendezvény eszmei atyja és szervezője köszöntötte a nagy számban megjelent közönséget.
Fergeteges zárókoncert a 13. Dunaszerdahelyi Udvari Muzsikán

Beszédében üdvözölte a Magyarországról a koncertre érkezett vendégeket is, valamint Gútai László városi képviselőt, akinek megköszönte, hogy végig figyelemmel kísérte a rendezvény koncertjeit. 

Egyúttal kihangsúlyozta, hogy a rendezvény nem jöhetett volna létre és nem lehetne megszervezni már tizenharmadik éve, ha nem létezne az a pályázati rendszer, amelyet Hájos Zoltán polgármester 2010-ben vezetett be. Ez a rendszer lehetővé teszi a Dunaszerdahely városban tevékenykedő művészeti csoportok, klubok, intézmények működését, kulturális, sport és egyéb események megszervezését. Egyúttal megköszönte a Transsound fény, -és hangtechnikát biztosító cégnek, Weisz Gábornak és Boráros Kálmánnak a koncertsorozat kiváló technikai levezényelését, a Csaplár Benedek VMK alkalmazottainak a segítségét, majd színpadra szólította Keviczky Tündét, aki bemutatta a Tom White & the Mad Circus zenekart.

A remek hangulatú koncert majdnem két óráig tartott, hisz a zenekart nem engedte el a közönség. Hamisítatlan rock'n'roll hangulat alakult ki a közönség legnagyobb örömére, amely jó hangulatban búcsúzott a rendezvény idei évadával és már most várják a folytatást.

Ezt már olvasta?

Cookies