Back to top

Felhőtlen családi nap

Publikálva: 2017, június 4 - 14:30
Szó szerint felhőtlen volt a Vámbéry Alapiskolában a június első szombatja: az iskola családi napján ugyanis a kellemes szórakozást verőfényes napsütés varázsolta igazán kellemes nyári programmá.

Rengeteg szülő, gyerek és iskolabarát látogatott ki a Vámbérys családi napra, amelyet gyermeknap alkalmából szervezett az iskola vezetősége és a szülői szövetség, aznap reggeltől egészen kora délutánig.

A legkisebbeket az ugrálóvárak, a kézműves foglalkozások kötötték le leginkább, de természetesen minden korosztály megtalálta a maga számára vonzó programot, hiszen volt tűzoltóbemutató, néptánc előadás, motoros felvonulás, sportjátékok, arcfestés, sminkelés a hölgyek számára, ásványkiállítás vagy éppenséggel egészségsarok is.

Emellett öt standon várta a megéhező vendégeket mindeféle finomság – kit a sütemények, üdítők vonzották oda, de a felnőttek főképp a gulyásos-, illetve a sült húsos standok körül fordultak meg a legtöbbször.

Az ingyenes rendezvényen a zenét Veréb Attila szolgáltatta, de a jó hangulatot „tetőzte” a többszáz odalátogatógató, valamint a valóban szikrázó nyári nap melege is.

A családi napon készült képeink galériáját itt tekinthetik meg.

Ezt már olvasta?

Cookies