Back to top

Február 14-ig folyamodhatnak támogatásért Nagyszombat megyéhez

Publikálva: 2020, január 24 - 12:25
Nagyszombat megye további lehetőséget biztosít a községek, városok, szervezetek számára - regionális projektek megvalósítására.
Február 14-ig folyamodhatnak támogatásért Nagyszombat megyéhez

A megye önkormányzata a költségvetéséből nyújtott támogatások új formájáról döntött. A megyei képviselők konkrét projektek finanszírozására támogatásokat oszthatnak az egész megyében. Minden képviselő 15 ezer euró felett rendelkezhet, miközben egy projektre minimálisan 500 eurót juttathatnak.

Az érdeklődők kérvényeiket a támogatási felhívásokra elektronikusan is benyújthatják 2020. február 14-ig – olvasható a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben.

Az elektronikus szolgáltatások területén Nagyszombat megye megfelel a digitális önkormányzat elvárásainak.  A községek számára hozzáférhetők az elektronikus formanyomtatványok, amelyeket a kitöltésük után a megye – papír felhasználása nélkül – elektronikus formában kap meg.

Szervezetek esetében továbbra is rendelkezésre áll a kérvények postai úton történő kézbesítésének lehetősége.

További információk a támogatásokról a megye honlapján érhetők el www.trnava-vuc.sk.

A folyó 2020-as évben Nagyszombat megye az eddigi legnagyobb összeget különítette el projektek támogatására. Költségvetésünkben több mint 2,1 millió euró áll rendelkezésre ilyen célokra. A képviselők által osztható támogatások teljes összege 600 ezer euró – tájékoztat a közleményben Jozef Viskupič megyeelnök.

Nagyszombat megye - Sajtóhír

Ezt már olvasta?

Cookies