Jelenlegi hely

Farsangi bál a Vámbéry Alapiskolában

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, január 31 - 09:30 | Hírek
A Vámbéry Ármin Alapiskola szülői szövetsége és igazgatósága szeretettel várja a Tisztelt Szülőket és Iskolabarátokat a február 4-én (szombaton) 19.00 órakor kezdődő hagyományos farsangi báljukra, amelyet az iskola díszcsarnokában rendeznek.
Farsangi bál a Vámbéry Alapiskolában

„Tudomásunk szerint a környék egyik legrégibben létező farsangi bálja a miénk, hiszen harmincötévesek vagyunk, és már a harmadik évben megszervezte iskolánk az első bálját – így lett az idei a 32.” – mondta el kérdésünkre Masszi János igazgató.

„Bálunk fantasztikusan jó példa arra, milyen pozitív, tartalmas és több évtizedes jó együttműködés tapasztalható az iskola és a szülői szövetség, illetve a szülők között. Ez azért is fontos, mert máskülönben nem lehetne ilyen jó bálokat szervezni. Nekik is célozzuk, de természetesen velük is együtt szervezzük, s azt tapasztaljuk, hogy évről évre sikerül kicsit mindig javítanunk a minőségen.” – folytatta.

„A közönség java része törzsvendég, vagyis visszajáró bálozónk, ők azért jönnek, mert megszoktak egy jó minőségű és hagyományos bált.

Áltagosan 150–200 fő közötti a vendéglétszám, bár már volt 300 fős bálunk is, aminek természetesen örültünk, de meg kell mondani, ott már kevesebb helyet tudtunk biztosítani a táncra, a szórakozásra.

Már harmadik éve hatfogásos menüvel, svádasztalos vacsorával várjuk a vendégeket, ami mindig nagy siker szokott lenni, ugyanis külön tér van a kissé személyesebb beszélgetésekre, illetve külön a szórakozásra, mulatságra is.” – mondta el az igazgató, majd hozzátette:

„Szimbolikus és jelképes eseménye a Vámbéry Alapiskolának, amely kellemes tükre az iskolánkban olyó minőségi munkának is.”

________________________________________

A bálra belépőjegyek megvásárolhatók az iskola titkárságán reggel 7.30-tól délután 14.30-ig. A jótékonysági bálon jó hangulat, ízletes ételek és értékes tomboladíjak várják az érdeklődőket!

A tavalyi bál képeiből: