Back to top

Facebook sötét mód: végre megérkezett!

Publikálva: 2020, december 6 - 11:13
Egyeseknél már elérhető volt már egy ideje a Facebook sötét módja, azoban az elmúlt 1-2 napon azonban szélesebb körben is aktiválták az opciót, rengeteg felhasználónál jelent meg.
Facebook sötét mód: végre megérkezett!

A Facebook már régóta teszteli a sötét módot, több hullámban is aktiválták a felhasználók kis százalékánál, és olyan is volt, akinél megjelent, majd később eltűnt a funkció. Most azonban végre azoknál is megjelenhetett a régóta várt újítás, akiknél eddig nem volt elérhető.

A bekapcsoláshoz nyisd meg a főmenüt (három vízszintes vonal a jobb felső sarokban), majd görgess le, és nyisd le a „Beállítások és adatvédelem” részt. Ez alatt lesz a „Sötét mód” opció, amelyre kattintva három lehetőség közül lehet választani. A be- és a kikapcsolás mellett az is beállítható, hogy a rendszerbeállításhoz igazodjon a Facebook.

Igazából rengetegen várták, hogy a Facebook bevezesse a sötét módot, sok más népszerű alkalmazás már réges-régen megkapta. Egyáltalán nem siették el, de most végre elérhető, legalábbis a felhasználók nagy részének biztosan.

Nálad is megjelent már a sötét mód?

NapiDroid.hu

Ezt már olvasta?

Cookies