Jelenlegi hely

Extra TV és internet kínálat a Slovanet 20. évfordulója alkalmából

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, május 20 - 09:05 | Színes
A Slovanet távközlési társaság megalapításának 20. évfordulója alkalmából extra kedvezményeket hirdetett meg egyes internet- és TV-csomagokra. Ezek az első 6 hónapra immár 15 €-tól, megkötés nélkül is igénybe vehetők.
Extra TV és internet kínálat a Slovanet 20. évfordulója alkalmából

A Slovanet szlovákiai távközlési szolgáltató májusban ünnepli megalapításának 20. évfordulóját. Ebből az alkalomból a cég egy extra akciós kínálattal jelentkezik, melynek köszönhetően Ön a legjobb gyors internet és digitális Tv-csomagokat aktiválhatja a legalacsonyabb áron.

Kiváló internet és TV csupán 15 €-ért

Itt van például az egyik legsikeresebb csomag az Internet Optik 100 és Televízió. A legigényesebbek is együttesen élvezhetik a 100 Mbit/s adatátviteli sebességű csatlakozást, és a több tucatnyi HD minőségű digitális TV-csatornát. A Slovanet megalapításának évfordulója alkalmából meghirdetett kedvezményes kínálatnak köszönhetően Ön az első 6 hónap alatt csupán 15 € extra kedvezményes árat fizet, és ezt követően is marad a kedvezményes ár, havi 20 €. A televíziós kínálatot további választható tematikus vagy prémium csomagokkal bővítheti. Az ehhez kapcsolódó szerződés kötetlen, és amennyiben Ön nem lesz elégedett, bármikor egy másik programot választhat, vagy visszaléphet a szerződéstől.

Az LTE internet is extra kedvezménnyel jár

A Slovanet kedvezményes áron kínálja a korszerű LTE vezetékes internet csatlakozást is. Az utóbbi időben a szolgáltató számos további várossal és községgel bővítette a lefedettséget. A legsikeresebben értékesített, 15 Mbit/s adatáviteli sebességet biztosító LTE 15 internetes program az első félévre hihetetlenül alacsony áron, 9 €-ért vehető igénybe, szintén megkötés nélkül.

Ellenőrizze a csatlakozás hozzáférhetőségét az Ön címén

A konkrét akciós kínálat várostól, községtöl, illetve címtöl függően változhat. Ezért keresse ki, vagy követelje - a Slovanet honlapján található web áruházon keresztül a 0800 608 608-es telefonon, vagy személyesen, a legközelebbi ügyfélszolgálati irodában, a legkedvezményesebb kínálatot az adott csatlakozási ponton.

A Maxi Televízió további kábelhálózatokban lesz hozzáférhető

A Slovanet növelte immár több kábeltelevíziós hálózatában kínálja az új digitális Maxi Televízió szolgáltatását, amely a bővített kábeltelevíziós programkínálattal összehasonlítva legalább további 7 csatornát tartalmaz, melyhez további választható tematikus és prémium csomagok, HD minőségű csatornák, valamint a kiválasztott csatornák 7-napos archívuma rendelhető meg. A tavaszi hónapokban, további hálózatokban is hozzáférhetővé tette ezt a szolgáltatást.

Az új „otta“ internetes videotéka

Az otta szolgáltatás egy új szlovákiai videotéka, mellyel a Slovanet bővítette kínálatát. Már most több, mint 800, különböző műfajhoz tartozó film megtekintését teszi lehetővé, bárminemű korlátozás nélkül. A Hollywoodi filmeken, európai mozin, gyermekprogramokon és dokumentumfilmeken kívül az otta kevésbé hagyományos műhelyeket például koncerteket, vagy népszerű szlovákiai és csehországi filmeket is kínál. Egyedülálló bónuszt jelent a válogatott szlovákiai Tv-állomások élő adása, 7-napos archívummal, valamint adás megállító és visszaléptető funkcióval. Az otta videotéka havi 5,99 €-tól vehető igénybe az interneten keresztül okos telefonon, táblagépen, számítógépen vagy android Tv-n Szlovákia-szerte igénybe vehető.

Kiegészítő információk a kötetlen csatlakozásról

A kedvezményes kötetlen szolgáltatások kínálata a Slovanet saját üzemszeri távközlési és TV-hálózati csatlakozások esetében vehető igénybe. Kötetlen csatlakozás egyéb szolgáltatók hálózatain keresztül is igénybe vehető (pld. DSL típusú internet), azonban a kedvezmények egy része nélkül. A lekötés nélküli csatlakozásról szóló szerződések felmondási határideje 3 hónap. A lekötés nélküli programok kínálata a Slovanet által nyújtott szolgáltatások színvonalának folyamatos emelésének köszönhető. Az internet-csatlakozás több típusához kedvezményes hívó program is választható.

A Slovanet Önökkel együtt ünnepli a 20. évfordulóját

A Slovanet társaság a korlátozott számú hazai távközlési társaságok egyike, amely piaci szereplése 20 éve során egyre több elégedett ügyfelet szerzett. Az internetes, televíziós és telefonos szolgáltatások mellett bővített szolgáltatásokat kínál cégek számára is, melyek köre a legkisebbektől a multinacionális vállalatokig terjed. Megalapításának kerek évfordulója alkalmából most kedvezményes áron kínálja legjobb szolgáltatásai egy részét.  A Slovanet kiválasztásával Ön támogatja a hazai piacot és minőségi „szlovák terméket vásárol“.

Érdeklődjön a kínálat hozzáférhetőségéről a saját lakhelyén

Az aktuális akciós internet- és Tv-kínálattal kapcsolatban, és a hozzáférhetőség ellenőrzésére látogasson el a www.slovanet.sk honlapon működő web áruházba, hívja az ingyenes 0800 608 608‑as telefonszámot, vagy keresse fel a Slovanet bármelyik kirendeltségét vagy ügyfélszolgálati irodáját.

(PR-cikk)

Címkék: PR-cikk