Back to top

Évet zárt a Seishin Karate Klub

Publikálva: 2022, január 1 - 07:03
December 30.-án szervezte meg a Seishin Karate Klub a már hagyományos évzáróját. Igaz, a vírushelyzet miatt az online térbe szorult az évzáró, ennek ellenére 50 fő vett részt rajta, ebből nyolcan élőben.
Évet zárt a Seishin Karate Klub

Az edzést közös mantrázással kezdték, mégpedig az „Om mani padme hum“ mantrával. A mantra hangos ismétlésének a lényege, hogy felhívják magukra a szeretet és a határtalan együttérzés megtestesítőjének tekintett Csenrezig (Avalókitésvara) hatalmas és jóindulatúnak a figyelmét, és megkapják áldását.

Majd következett maga az edzés, ami a ráhangolódás után egy 20 perces technikai blokkban nyilvánult meg. Majd volt egy kis játék és nyújtás is. Ezt követően koccintottak virtuálisan, és a helyszínen jelenlévőkkel is.

Markovics János, 4. danos mester, a klub alapítója mindenkinek megköszönte a részvételt az edzésen, és az egész éves programokon. Külön megköszönte a klub edzőinek: Hupian Kristínának (3. dan), Markovics Ádámnak (1. dan), Trenčík Nikolasnak (1. dan) az áldozatos munkájukat, majd egy aprósággal jutalmazta őket. Külön kiemelte Hupian Kristína 3. danos mester klubért kifejtett áldozatos munkáját és az Év Edzője díjjal jutalmazta. Kiemelt még két sportolót, akik egész évben képviselték a klubot - mind hazai, mind nemzetközi téren -, és az összes edzésen és táborban is részt vettek. Név szerint Rakus Jánt, és Sárai Csongort (Keszegfalva) az Év Sportolói díjjal jutalmazta, valamint sok sikert kívánt további munkájukhoz. Köszönetet mondott még a gyerkőcök szüleinek is, akik egész évben elkísérték a gyerekeket a versenyekre: Sárai Jenőnek és Rakus Jánosnak.

Külön köszönetet mondott az önkormányzatoknak, melyek anyagi támogatása sokat segített a klubnak, mégpedig Dunaszerdahely város önkormányzatának, Keszegfalva, Ekecs, és Nemesócsa községek önkormányzatának. Kiemelte, támogatásuk nélkül nem tudna a klub megfelelően működni. Nagy köszönet jár a szülőknek is, akik fáradhatatlanul jönnek, és támogatják a klubot.

Végezetül mindenkinek sikerekben gazdag új esztendőt kívánt jó erőben, egészségben, békességben és szeretetben.

Markovics János portálunknak elmondta, a klub 2022-ben is várja a mozogni vágyókat.

Seishin Karate Klub alapján, -rovin-

fotó: Seishin Karate Klub

Ezt már olvasta?

Cookies