Back to top

Év sportolója - Fogyatékkal élő sportoló

Publikálva: 2024, május 8 - 16:06
Hétfőn, május 6-án adták át az Év sportolója 2023 díjakat. Portálunk szeretné, ha az olvasók is megismernék a díjazottakat és jelölteket, ezért az alábbiakban röviden összefoglaljuk a nevezett sportolók és klubok elmúlt évi tevékenységét, elért eredményeit - az Év sportolója díj kategóriái szerint.
Év sportolója - Fogyatékkal élő sportoló

Fogyatékkal élő sportoló

Az Év sportolója díjátadó gála egy új kategóriával bővült, mivel a városi képviselő-testület 2023 decemberében új alapelveket fogadott el az Év sportolója díj odaítélése kapcsán. Ez az új kategória a fogyatékkal élő sportoló kategóriája. Mivel a Husvéth Rebekát jelölő szervezet, a Rebeka DS nem sporttal foglalkozó szervezet, ezért az Év sportolója díjátadón nem kaphat elismerést. Rebeka 2023-ban elért eredményei azonban vitathatatlanok, ezért engedjék meg, hogy gratuláljunk neki.

Husvéth Rebeka a boccia sportágban a tavalyi portugáliai világbajnokságon 2. helyezést ért el. Az ezüstérmet a BC1 kategóriájában szerezte. A bocciát, ezt a precíziós labdás sportot kerekesszékben játsszák. Mivel Rebeka még csak 16 éves, ígéretes sportpályafutás állhat előtte.

Kedves olvasónk! Ha ideje engedi, olvassa el az Év sportolója 2023 ünnepélyes díjátadóról készült tudósításunkat, nézze meg az esten készült fotókat.

-et-, bé-, -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies