Back to top

Erős Michaela újabb diadala

Publikálva: 2017, október 8 - 08:59
Névre szóló meghívást kapott az október 7-én Miskolchoz közeli Felsőzsolcán megrendezett GPC Erőemelő Világkupa Elite Show versenyébe a Strongman Club DS fiatal tehetsége, Erős Michaela.
Erős Michaela újabb diadala

Az Elite Show-ba csak a legkiemelkedőbb eredményt nyújtó, illetve világbajnok atlétákat hívták meg. Michaela ezúttal holthúzásban indult, és 180 kg-os felhúzással ismét diadalmaskodott. A kategóriagyőzelem mellett az abszolút harmadik helyet is kiérdemelte, amivel a tinédzser korú versenyző sok felnőtt atlétát is megelőzött! (A testsúlyhoz viszonyított emelési súly alapján rangsorolják a versenyzőket.)

Az ősszel további világversenyeken vesznek részt a dunaszerdahelyi erőemelő klub tagjai. Farkas Bálint 10 nap múlva Prágában képviseli a csapatot erőemelő világbajnokságon, míg november elején a Strongman Club DS tagjai Győrbe látogatnak, ahol Mas-Wrestling bothúzó világkupa egyik állomására kerül sor.

Márk András, a klub vezetője bízik benne, hogy a világ számos pontjáról érkező világkupára komoly hazai szurkolótábor is ellátogat a szomszédos Győrbe.

Ezt már olvasta?

Cookies