Back to top

Előbb nemzetközi edzőtábor, majd élménytábor

Publikálva: 2020, augusztus 20 - 09:39
A közelmúltban két táborozáson vettek részt a Seishin Karate Klub tagjai. Augusztus első hétvégéjén nemzetközi edzőtáborba gyűltek, a második hétvégén pedig élménytáborozással erősítették az összetartozást.
Előbb nemzetközi edzőtábor, majd élménytábor

Augusztus 7-én a Seishin Karate Klub szervezésében vette kezdetét a Szlovák Shinkyokushin Karate Szervezet XIV. Nemzetközi Nyári Edzőtábora. A tábor négy napja alatt több mint 40 fő vett részt a foglalkozásokon. Az országos szervezet és a klub vezetője, Markovics János vette vállára ezúttal is a szervezést. A két táborvezető Magyarországról érkezett, a nagy csoportos edzéseket Fris Ferenc 4.danos mester, míg a gyerekek edzését Váczi Zoltán 4.danos mester tartották.

Pénteken este közös mantrázással hangolták össze a csapatot. A további három, technikai fejlődést nyújtó napon tudásszintnek megfelelő bontott csoportokban napi három edzést tartottak a mesterek. Szombaton, az edzéseket követően közös tábortűz melletti sámándobolással és énekléssel fokozták a jó hangulatot. Ezúttal az övvizsga elmaradt, mivel a koronavírus-járvány miatt a résztvevők nem tudtak megfelelően felkészülni.

Augusztus második hetében élménytábort szerveztek a klub tagjainak, ezúttal a Holdas Lovastanyán. Az inkább az összetartozást és a kikapcsolódást célként maga előtt tartó találkozón lehetett íjászkodni, lovagolni, kézműveskedni, focizni, röplabdázni, társas játékozni. Mindenki kiválóan érezte magát!

A jelenlévők elhatározták, jövőre ugyanitt találkoznak, de addig még rengeteg edzőtábor és verseny vár rájuk, többek között a hó végén Keszegfalván a Tameshiwari, majd Ekelen a hétórás küzdelmi edzés.

Sensei Markovics János 4.dan, -rovin-

fotók: Seishin Karate Klub, Nagy Róbert

Ezt már olvasta?

Cookies