Back to top

Élménydús, sportos táborozás a floorball klubbal

Publikálva: 2022, augusztus 19 - 07:35
A közelmúltban ért véget a dunaszerdahelyi Rumba floorball klub második nyári tábora, melyen a floorball mellett egyéb sportokkal is ismerkedtek a résztvevők, miközben sok-sok kellemes élménnyel gazdakodtak.
Élménydús, sportos táborozás a floorball klubbal

Múlt hét pénteken ért véget a Rumba floorball klub középiskolás diákok részére szervezett második nyári tábora, melyen 4 vezető és 22 diák vett részt.

A foglalkozások helyszínei: a Dunaszerdahelyi városi sportcsarnok, a Vámbéry alapiskola tornatermei és sportpályája, a városi termálfürdő, a Slovakiaring területe (Dióspatony), a Kis-Kárpátok (Pozsony), valamint a Kis Duna Eperjes - Nádszeg közötti szakasza voltak.

A sportágak, melyeket kipróbálhattak a résztvevők: floorball, gokartozás, evezés, kosárlabda, futball, homokröplabda, frizbi,

vizilabda, úszás, asztalitenisz, erősítőterem. Volt még evezőtúra Eperjesről Nádszegre, Dióspatonyban a Slovakiaringen gokartozás, túra a Kis-Kárpátokban a Kamzíkra, majd onnan a

Vaskutacskára, libegővel pedig vissza.

„Három délelőtt a sportcsarnokban floorball edzéseket tartottunk, szerda délután a Galánta United klub csapataival játszottunk felkészítő mérkőzéseket. A középiskolás csapatunk 12 : 1 arányban győzni tudott, az alapiskolásaink  2 : 18 - ra veszítettek“ - tudatta portálunkkal Kálmán Miklós, a Rumba floorball klub vezetője

A többi napon kiegészítőnek kosárlabdából és frizbiből kaptak kóstolót a gyerekek. Kétszer a termálfürdőben hódolhattak a további sportoknak: homokröplabda, vizilabda, úszás és persze egy kis lazítás is a termálvízben.

„A termálfürdői tavon felállított ugráló és csúszóvár rengeteg energiát követelt a talpon maradáshoz. Élményszámba ment nézni is őket“ - mondta el örömmel a szervező.

Sok sportággal találkoztak, ismerkedtek meg a gyerekek és számtalan élményhez jutottak ezeken keresztül.

„A történtekről és az élményekről tanúskodnak a fotók, amiket közben készítettünk!“ - újságolta örömmel Kálmán Miklós.

A projekt Dunaszerdahely város pénzügyi hozzájárulásával valósulhatott meg.

Kálmán Miklós, -rovin-
fotó: Rumba floorball klub

Ezt már olvasta?

Címkék: floorball
Cookies