Back to top

Elkezdődött a kihelyezett karácsonyfák elszállítása

Publikálva: 2020, január 10 - 14:19
Dunaszerdahely területén belül a Municipal Real Estate Kft. idén is díjmentesen elszállítja a családi házas övezetekben az ingatlanok elé, illetve a lakótelepeken a hulladéktárolók mellé kihelyezett fenyőfákat. A vállalat munkatársai azt kérik, hogy a fákról minden díszt távolítsanak el a lakók.
Elkezdődött a kihelyezett karácsonyfák elszállítása

A kihelyezett karácsonyfák elszállítása 2020. január 7-től egészen január végéig folyamatos lesz. A tapasztalatok szerint Vízkeresztet, azaz január 6-át követően kezdődik az igazi kihelyezési dömping, amely általában 1-1,5 hónapig tart.

"A fenyőfák szervezett elszállítása január 7-én, kedden kezdődött. Ezt követően a tervek szerint január végéig minden hét első három napján (hétfő, kedd, szerda) szállítjuk majd el a fenyőket. Kérjük a lakosokat, hogy azokat elsősorban ezeken a napokon helyezzék ki a kukák mellé" - tájékoztatott Harmanovsky Viktor, a Municipal városi közterületfenntartó vállalat munkatársa.

A vállalat a hulladékfenyők újrahasznosítását is megoldja. A több mint 10 tonna fenyőt a cég a Pozsonyi úti telephelyére szállítja, amelyeket később ledarálnak és energetikai célokra újrahasznosítanak.

dunstreda.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: Municipal
Cookies