Back to top

Elismerő oklevélben részesült Horváth Zoltán HC DAC klubelnök

Publikálva: 2021, július 12 - 21:55
A magyar kézilabdázásért kifejtett eredményes tevékenységéért elismerő oklevélben részesítette Horváth Zoltánt, a HC DAC Dunaszerdahely elnökét a Magyar Kézilabda Szövetség. A díjat a magyar női kézilabda válogatott Brazília elleni olimpiai felkészülési mérkőzése keretén belül adta át az MKSZ az arra érdemeseknek, közöttük a csallóközi sárga-kékek klubelnökének is.
Elismerő oklevélben részesült Horváth Zoltán HC DAC klubelnök

Örömteli, ha az ember munkája elismerésre kerül. Hálásan köszönöm a Magyar Kézilabda Szövetségnek a HC DAC utánpótlás bázisának több éve tartó támogatását. Külön öröm, ha határon túl is felfigyelnek a Dunaszerdahelyen zajló törekvéseinkre, aminek köszönhetően a magyar szakszövetség immáron három éve a HC DAC utánpótlás bázisát is a határon túli meghatározó központjai közé sorolja.

Ez a díj természetesen a jelenlegi kollégáim munkáját, és a régiónkban zajló több évtizedes múltra visszatekintő edzői tevékenységet is maximálisan elismeri, köszönöm nekik mindennapos áldozatkész tevékenységüket, nélkülük nem lennénk erre érdemesek!

Továbbra is azon leszünk, hogy szakmai tevékenységünkkel megháláljuk a felénk irányuló bizalmat, igyekszünk ezek után is, hogy egyre több tehetséges kézilabda-palánta nevelkedjen a csallóközi térségben” – nyilatkozta Horváth Zoltán klubelnök.

hcdac.sk

Ezt már olvasta?