Jelenlegi hely

Élettel teli ételek

Publikálva: 2018, május 24 - 10:14 Előadás
Először tart nyilvános előadást Szlovákiában Magyarország Nyers Séfje, Varga István. Légy részese ennek a kivételes találkozásnak, amelyen István nemcsak beszél majd a tudatos táplálkozásról, hanem bemutatja is, miként készíthetőek el akár a Te konyhádban az enzimdús és vitamindús, friss ételek. Az egyben gluténmentes és laktózmentes nyers vegán ételeket természetesen meg is kóstoljuk! 
Esemény időpontja: 
Csütörtök, 2018, június 28 - 18:00
Helyszín: 
Buena Coffee House
Belépő: 
15,- Eur

Varga István Nyers Séf éveken át volt a Magyarország legnagyobb nyersételes éttermének konyhafőnöke, ma már a saját útját járva otthon és külföldön tart nyers vegán kóstoló, valamint gourmet élményvacsorákat, ahol valódi ételcsodákkal kápráztatja el vendégeit. István elmondása szerint "a nyers ételek világa lehet egy kirándulás az életünkben, vagy akár egy életre szóló kaland, mindez csak választás kérdése. Nekem hat éve, mióta főleg nyersen táplálkozom, fantasztikus átalakulások történtek az életemben, testi, érzelmi és tudati szinten is. Küldetésemnek tartom megosztani másokkal is a nyers étkezés csodáját." Youtube csatornáján gondolatébresztő beszélgetésekkel segíti azokat, akik akár egészségügyi probléma, akár fogyás vagy önismereti fejlődésük miatt szeretnék beépíteni életükbe a nyers táplálkozást. 

A dunaszerdahelyi találkozáson a következő nyers vegán ételeket lesz lehetőséged megkóstolni, ha velünk tartasz: 

• Zöld turmix
• Nagymama kakója
• Nyers vegán gyümölcstorta

Az ételek pontos receptjeit odaadjuk Neked, így majd jegyzetelned sem kell, hanem 100%-ban részt tudsz venni a finomságok örömteli, közös kóstolásában.

István, avagy a Nyers Séf YouTube csatornáját receptvideókkal itt találod: 
https://www.youtube.com/channel/UCumfkmgil9qyk6dfcuOuqAw?sub_confirmation=1

A férőhelyek száma limitált, ezért a beszélgetésen és ételkóstoláson való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Ezt úgy tudod megtenni, hogy előre jegyet váltasz a Buena Coffee Houseban. Jegyár 15 €. 

Bővebb információért hívd bátran a +421 908 764 984 telefonszámot. 

Várunk Téged sok szeretettel!
a Raw Šéf csapata