Jelenlegi hely

Egyik legnagyobb riválisát győzte le a HC DAC Dunaszerdahely

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, november 22 - 08:34 | Sport
A MOL női extraliga 14. fordulójának november 21-ei mérkőzésén egyik legnagyobb riválisával, a Vágsellye csapatával csapott össze a HC DAC Dunaszerdahely. A találkozón végig a csallóközi sárga-kékek diktáltak, fokozatosan növelve előnyüket. A végén pedig magabiztos, hatgólos győzelmet arattak, amivel dunaszerdahelyi sporttörténelmet írtak.
Egyik legnagyobb riválisát győzte le a HC DAC Dunaszerdahely

„Első pillanattól kezdve vezettünk, mind fizikálisan, mind játékban felülkerekedtünk ellenfelünkön. Nagyon jól működött a védekezésünk, támadásban pedig jól megtaláltuk a hazai csapat nyitott védekezésének gyenge pontjait, amihez remek kapusteljesítmény is párosult nálunk. Fokozatosan elhúztunk a Vágsellyétől” – értékelt Debre Viktor vezetőedző.

A találkozót Horváth Zoltán klubelnök személyesen megtekintett, és ezúton fejezi ki sajnálatát, hogy a klubon kívül álló okok miatt szurkolóink nem élvezhették a beharangozott élő közvetítést.

„Rengeteg értesítést kaptam a mérkőzés ideje alatt határon innen és túlról is, hogy nem működik a közvetítést. Nagyon sajnálom, márcsak azért is, mert egy dunaszerdahelyi sporttörténeti pillanatról maradtak le kedves szurkolóink. Ezzel a győzelemmel ugyanis a dunaszerdahelyi kézilabdázás történetében először nyert női felnőtt csapat Vágsellye ellen, ami büszkeséggel tölt el. Ajánlom ezt a győzelmet mindazoknak, akik valaha az elmúlt évtizedekben tettek valamit a dunaszerdahelyi kézilabdáért női és férfi ágon egyaránt, legyen az játékos, edző, vezető, szurkoló vagy akár támogató. Hajrá HC DAC, hajrá Dunaszerdahely!”

MOL extraliga 14. forduló
2020. 11. 21. 16:00
Vágsellye
HK Slovan Duslo Šaľa (Vágsellye) – HC DAC Dunaszerdahely: 24-30 (13-14)