Jelenlegi hely

Egyeseknél már megjelent a Facebook app sötét módja

Ezt már olvasta?

Isten kezei

Isten kezei

Rainer Maria Rilkének van egy írása: Mese Isten kezeiről....

Publikálva: 2020, november 5 - 10:20 | Színes
A Facebook alkalmazás legjobban várt funkciója kétségkívül a sötét mód, aminek már nagyon régóta esedékes lenne a bevezetése. Szerencsére most történt egy nagy előrelépés, ugyanis szélesebb körben is elkezdték tesztelni az új opciót, ami már jó néhány felhasználónál felbukkant.
Egyeseknél már megjelent a Facebook app sötét módja

A Facebook már több helyen bevezette a sötét módot, elérhető például az Instagramon, a Messengerben, a WhatsAppon, a Facebook Lite appban és a közösségi oldal böngészős felületén is. Érthetetlen, hogy miért ennyire lassú a folyamat a fő alkalmazás esetében, de most már úgy néz ki, hogy tényleg nem kell sokat várni a felhasználóknak.

Egy ismert fejlesztőnek és facebookos szivárogtatónak megerősítette a közösségi oldal egyik menedzsere, hogy valóban megindult a nyilvános tesztelés, és sok mindenkinél már meg is jelent az opció. Egy videót is megosztottak arról, hogy hogyan néz ki az app sötét felülete.

Úgy tűnik, hogy már szinte teljesen elkészült a Facebook app sötét módja, valószínűleg az utolsó simításokat és teszteket végzik rajta. Ha nálad még nem jelent meg, ne ijedj meg, minden bizonnyal nem lettél kiválasztva, de hamarosan megindulhat a bevezetés, és előbb-utóbb mindenkinél megjelenik az újítás.

Egyébként közvetlenül a főmenüben, a Beállítások szekciónál lehet majd ki- és bekapcsolni a sötét módot, amelynél lesz egy automatikus opció is, ahol a telefon témájához igazodik az alkalmazás kinézete.

napidroid.hu