Back to top

Egy hete van a posztján Nagyszombat megy új főellenőre

Publikálva: 2020, február 14 - 12:00
Beáta Farkašová helyi önkormányzatban szerzett 14 éves tapasztalattal a háta mögött foglalta el Nagyszombat megye főellenőri posztját. Elsősorban a megye vagyongazdálkodásának ellenőrzése lesz a feladata.
Egy hete van a posztján Nagyszombat megy új főellenőre

Besztercebányáról érkezett, ahol az adóhivatalban dolgozott, később pedig a helyi önkormányzat gazdasági főosztályát vezette.

Az önkormányzatban végzett munkát a legsokoldalúbb feladatnak tartja, mert magába foglalja a szociális ügyeket, a közlekedést és az oktatásügy területét is. Nonprofit szervezetekkel együtt közreműködött innovációs programok megvalósításában, mint például – a tartósan munkanélküliek készségeinek fejlesztése vagy a Divadlo z Pasáže – Passzázs Színház – betagozódása a helyi önkormányzat hatáskörébe.

Az első professzionális közösségi színházról van szó, amely, mint ilyen, egyedüliként Szlovákiában mentálisan sérült emberekkel – színészekkel – foglalkozik.

A főellenőr tevékenységének nagyrészét a megyei önkormányzat költségvetésének ellenőrzése, saját és kezelésre bocsátott vagyonával való gazdálkodásának felügyelete tölti ki.

facebook.com/NagyszombatiMegye

Ezt már olvasta?

Cookies