Back to top

Egészségkárosodott gyermekek karácsonyi ünnepsége

Publikálva: 2018, december 12 - 19:29
A városi hivatal szociális főosztályának szervezésében ma délután egészségkárosodott gyermekeket és családjaikat ajándékoztak meg a közelgő ünnepek alkalmából.
Egészségkárosodott gyermekek karácsonyi ünnepsége

„Adventben készülődünk, várakozunk a karácsony, az Úr eljövetelére. Kívánom mindannyiunknak, hogy tudjunk saját magunk szeretteik számára ajándékokká válni” – mondta köszöntőjében Karaffa Attila szociális ügyekért felelős alpolgármester, hozzátéve, hogy a szeretet közelgő ünnepén most méginkább és hangsúlyosan el kell ismernünk azon szülők nem mindennapi, hősies helytállását és munkáját, akik mentálisan sérült gyermekeikért gondoskodó szeretetükkel szürke hétköznapjaik mindegyikén tanúbizonyságot tesznek. 

A beszédet követően az alpolgármester a szociális osztály munkatársaival – Molnár Tímea főosztályvezetővel, Miklós Alica osztályvezetővel, valamint Bíró Johannával és Bartalos Józseffel – együtt ajándékokat adott át a gyermekeknek és szüleiknek, majd Érsek Rezső játszott ismert karácsonyi dallamokat, amelyeket végül mindannnyian együtt énekeltek. 

Ezt már olvasta?

Címkék: Karaffa Attila
Cookies