Back to top

Edzőtáborral indította az évet a Seishin Karate Klub

Publikálva: 2020, január 8 - 11:01
Edzőtáborral kezdte az új évet a Seishin Karate Klub, amelynek növendékei magyarországi karatékákkal együtt készültek a következő időszakra.
Edzőtáborral indította az évet a Seishin Karate Klub

„Rendkívül jól sikerült a Seishin Karate Klub évindító Téli edzőtábora, amely három napon át zajlott Ekecsen. A három nap alatt több mint 70 fő edzett együtt. A tábor fő célja alapozás volt az elkövetkező versenyekre, és a testi-lelki egyensúly megszerzése. A táborban nagyon magas figyelemszinten zajlottak az edzések, ami már önmagában lélekemelő volt. Az edzéseket Sensei Fris Ferenc 4. dan, és Sensei Váczi Zoltán 4. dan mesterek vezették Budapestről. A spirituális részt Sensei Markovics János 4. dan (közös mantrázás), és Vesely Mihály és Badinka Katika (sámán dobolás) vezette. Köszönet a megjelent klubvezetőknek, hogy eljöttek és elhozták tanítványaikat.

A Seishin Karate Klubból hat helyszínről (Keszegfalva, Ekecs, Nemesócsa, Nagymegyer, Dunaszerdahely, Vásárút), Magyarországról pedig Komáromból, Tarjánból, Tatabányáról, Győrből, Veszprémből, Mórról és Budapestről vettek részt a táborban. A tábor elején az egy órás közös mantrázás egy hullámhosszra hozta a csapatot. Sensei Fris Ferenc az „ERŐ konta Erő“ könyv (Dr David R.Hawkins) köré építette fel edzéseit. Ennek a lényege a fizikai erő, és a szellemi erő közti különbség volt, a látható és nem látható világok közti különbség. Sensei Váczi Zoltán az alapmozgásokon át a helyes küzdőtartás, egyensúly, és ebből végrehajtott technikák fontosságát hangsúlyozta. A közös sámándobolás is kiválóan sikerült, a csapat együtt énekelt, dobolt és feltöltődött. Mindkét este közös beszélgetés zajlott a bentlakókkal amiből szintén nagyon sokat lehetett tanulni. Köszönet mindenkinek a jelenlétével emelte a tábor színvonalát!“ – értékelte az edzőtábort Markovics János klubelnök.

sportolunk.sk, fotó: Seishin Karate Klub

Ezt már olvasta?

Cookies