Back to top

Dunaszerdahelyről a gasztroshow-ba

Publikálva: 2017, szeptember 7 - 16:45
A dunaszerdahelyi Villa Rosaban dolgozó Tatai Róbert az egyik versenyzője a magyarországi TV2-es adón futó népszerű gasztroshow-nak, amely a Séfek Séfe címet kapta.
Dunaszerdahelyről a gasztroshow-ba

A bősi fiatalemeber igazi harcosként viselkedett egy családi recepttel kápráztatta el Wolf Andrásékat, s továbbjutott, így a felvidéki közönség tovább szurkolhat neki. Robiról a műsorban azt is megtudhattuk, hogy 130 kilóról fogyott le edzéssel, s számára a család az első, amely mindenben támogatja őt, s ők nevezték a tévéműsorba is. Ma pedig a tévében ismét bizonyíthat.

A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg Frigyest és Krausz Gábort.Az első fázisban, a válogató adások alatt mindenki főz, a séfekhez pedig futószalagon érkezik az étel, amiről fogalmuk sincs, hogy ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják saját csapatukat.A séfek vezetésével egyre több feladatot megoldva napról napra szűkül majd a mezőny. A műsorfolyam végén az is kiderül, melyik séf tanítványa bizonyul a legjobbnak, ki lesz a Séfek séfe, és ezzel a 10 millió forintos fődíj és a franciaországi Paul Bocuse Intézet három hetes kurzusa.

Ezt már olvasta?