Jelenlegi hely

Design, professzionalizmus és minőség megfizethető áron

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, május 25 - 11:34 | Színes
Dunaszerdahelyen, a Nyugati lakótelepen 3 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit mobilia interior studio néven egy lakberendezési stúdió. Hogy miért érdemes felkeresni?
Design, professzionalizmus és minőség megfizethető áron

Tulajdonképpen az egész lakás enteriőrje megtervezhető náluk, hiszen a vevő igényei szerint  méretre gyártott bútorokon kívül kínálatukban több hazai ill. külföldi gyártó design, modern és klasszikus bútorai is megtalálhatóak. Itt említhetjük meg a DALNO konyhabútorait, a  BLANCO konyhai kiegészítőket, a GORENJE konyhagépeket,  a Black Red White vagy a DREVONA bútorait, a BRADOP kárpit – és  tömör fabútorait, az IKTUS sarokszetteket, a PROKOND, a NEW DESIGN és a BLANAŘ kárpitozott ágyait, a MEBIN masszív fabútorait, valamint  a RESETO és a DORMEO matracait, vánkosait és párnáit. 

Külön kiemelném a RESETO masszív faágyait ill. matracait. Mivel az alvás minősége befolyásolja a mindennapjainkat, ezért a matrac választását nem szabad alábecsülni. Mint az innovatív, kiváló minőségű alvásrendszerek egyik vezető gyártója, széles választékban kínálnak többek között hideghab, antibakteriális, zsákrugós matracokat, továbbá ágyrácsokat, vánkosokat és párnákat. A RESETO a formatervezés, a technológia és az ergonómia tökéletes kombinációját jelenti, amely az alvás minden típusához igazán egyedi kényelmet nyújt. 

A lakberendezési stúdió Szlovákiában egyedüliként képviseli a 28 éves múltra visszatekintő, családi vállalkozásként működő, magas minőségű kárpitos bútorokat gyártó MobilaDalin céget. 

Design, újszerűség, szakmaiság és minőség jellemzi az általuk kínált kanapékat, székeket, foteleket és ágyakat, melyekben a hagyományos elemek mellett a modern dizájn is megjelenik. A bútorok méretüket, anyagukat, színeiket illetően a vevő igényei szerint személyre szabhatóan rendelhetőek. Így válik minden bútordarab egyedivé. 

Hogy hogyan lehet egy bútor modern, ugyanakkor hagyományos, kiváló minőségű és kényelmes? 

Design, professzionalizmus és minőség megfizethető áron?
Látogasson el a mobilia interior studio bemutatótermébe, és győződjön meg róla személyesen!

FB: mobiliainteriorstudio
Instagram: mobilia_interior_studio

(PR)

Címkék: PR-cikk