Back to top

DAC 1904 - Zsolna: szurkolói információk

Publikálva: 2022, április 14 - 21:35
Minden fontos információ a szombati ligamérkőzésre érkező szurkolók számára.
DAC 1904 - Zsolna: szurkolói információk

BELÉPŐJEGYEK ÁRUSÍTÁSA

A Fortuna Liga felsőházi rájátszásának 6. fordulójában az MŠK Zsolna csapata látogat a MOL Arénába szombat koraeste 18:00-kor.

Az aktuális kormányrendelet alapján a sporteseményeken a nézők a stadion befogadóképességének 100 százalékát foglalhatják el, és megszűnt minden más korlátozás is. A stadionba való belépéshez tehát elegendő felmutatni a bérletet vagy a belépőjegyet.

Belépőjegyek továbbra is kaphatók, online és a jegypénztárakban egyaránt. Az árusításukra vonatkozó információkat itt találják.

A DAC-Zsolna mérkőzés belépőjegyeivel egyidőben már a jövőheti DAC-Slovan rangadóra (2022.04.24.) is lehet jegyet váltani, méghozzá két fázisban. Az első fázisban a klubkártyával rendelkező, nem bérletes szurkolóknak van elővásárlási joga (április 15-ig), majd április 16-án indul a szabad árusítás.

A jegypénztár és a DAC store nyitva tartása jövő vasárnapig:
2022. április 14., csütörtök:
DAC store: 10:00-18:00 | 2-es számú kassza: 15.00-19.04 (DAC-Zsolna: szabad árusítás; DAC-Slovan: 1. fázis)
2022. április 15., péntek (Nagypéntek):
2-es számú kassza: 9.00-13.00 (DAC-Zsolna: szabad árusítás; DAC-Slovan: 1. fázis)
2022. április 16., szombat (meccsnap: DAC-Zsolna):
DAC store: 15:00-20:30 | 2-es számú kassza: 14.00-20.30 (DAC-Zsolna: szabad árusítás; DAC-Slovan: 2. fázis kezdete)
2022. április 19., kedd - 2022. április 20., szerda:
DAC store: 10:00-18:00
2022. április 21., csütörtök - 2022. április 22., péntek:
DAC store: 10:00-18:00 | 2-es számú kassza: 15.00-19.04
2022. április 23., szombat:
DAC store: 09:00-12:00 | 2-es számú kassza: 12.00-16.00
2022. április 24., vasárnap (meccsnap: DAC-Slovan):
DAC store: 16:30-22:00 | 2-es számú kassza: 15.30-22.00

St. Nicolaus SILVER LOUNGE szombati menüje ide kattintva olvasható.

Nincs még klubkártyád? Szerezd be itt:
- online a https://shop.dac1904.sk/klubkartya címen
- vagy személyes a jegypénztárakban a fenti nyitva tartás alatt, illetve a DAC store-ben is.

A bérletek és az egyszeri belépőjegyek pontos helyre – a bérleten/belépőjegyen szereplő ülőhelyre – szólnak. A bérlet átruházható, tehát a tulajdonoson kívül más személy is felhasználhatja, amennyiben az adott árkategóriába tartozik.

Egyúttal megkérjük szurkolóinkat, hogy tartsák be a higiéniai előírásokat, főleg ezeket:
- a stadionba való belépés és az ott-tartózkodás csakis eltakart felső légutakkal (FFP2-es szájmaszk) lehetséges
- a stadionba való belépésnél és a belső helyiségekben is alkoholos kézfertőtlenítő adagolók lesznek kihelyezve

ÉRKEZÉS, PARKOLÁS ÉS BELÉPTETÉS A STADIONBA

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a stadion körüli, cca. 16:00 órakor életbe lépő közlekedési korlátozásokra. A parkolás a szokásos helyszíneken lehetséges, de a Vásártérre való behajtás csak a közelben található parkolók megteléséig lesz lehetséges, ezt követően szintén lezárásra kerül a motoros forgalom előtt. Javasoljuk még a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál található szabad parkolók használatát, illetve a Štúr utcán és a Sport utcán való parkolást.

A hazai csapat szurkolói számára az A, B és C tribünök lesznek megnyitva. A kerekesszékesek kijelölt helyei az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók.

vendégek nem igényeltek belépőjegyet a szurkolóik számára.

Maga a stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:
- Az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- Az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP

A D tribün ezúttal nem lesz nyitva a szurkolók számára; az oda szóló bérletek tulajdonosait kérjük, hogy a B tribünön foglaljanak helyet, és az új belépőjegyükért jelentkezzenek a mérkőzésig a 2-es számú pénztárban.

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépőt/klubkártyáját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást.

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre, hiszen a biztonsági vizsgálat során elfogadott intézkedések a szokásosnál több időt igényelnek. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (16:30), a VIP szektorok fél órával előbb (16:00).

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

VISSZAVÁLTHATÓ REPOHARAK ÉS CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

A tavaszi szezontól az eldobható műanyag poharakat ún. repoharakra cseréltük. Ezekben kínáljuk az alkoholos és alkoholmentes italokat a MOL Aréna büféiben, beleértve a VIP bárokat is. A visszaváltható repoharak nem csak környezettudatosak, hanem kényelmesebbek, erősebbek és az egyedi tervezésüknek köszönhetően szebbek is.

A pohár egyszeri 2 eurós zálog ellenében megvásárolható, majd bármikor visszaváltható. Az új repohárrendszer működése nagyon egyszerű – minden tudnivalót ide kattintva talál.

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A szombati találkozó alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

Cashless kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg a jegypénztárakban zajlik, azok nyitvatartási ideje alatt. A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, meccsnapon 16:00 és 20:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen felül a recepción, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben egy-egy feltöltő automatát helyeztünk el.

ARCFESTÉS, HÍRADÓ, DAC STORE ÉS FREE WIFI

A forgóajtók közelében, a B és C lelátók alatt a kapunyitástól (16:30) újra ingyenes arcfestést szervezünk a szurkolók részére.

A találkozóra kiadott színes meccsfüzetet (Híradó) a DAC store-ban találják majd meg a szurkolók, illetve a képre kattintva letölthető.

Használja ki a vásárlás lehetőségét, és látogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mérkőzés napján 15:00 órakor nyit, és 20:30-kor zár. A Fanshopban továbbra is érvényes a szezonbérlettel rendelkezők 5 százalékos árengedménye.

Az egész MOL Arénában elérhető a szabad internet hozzáférés. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni!

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

Figyelem! A mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

A pirotechnikai eszközök használata szigorúan tilos. A tiltás megszegése esetén a rendező szolgálat azonnali beavatkozást hajt végre a vétkes ellen.

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Fortuna liga
Cookies