Back to top

Csütörtökön indul a 41. Csallóközi Vásár!

Publikálva: 2023, szeptember 20 - 17:00
Újra itt van szeptember. Ha pedig szeptember, akkor Csallóközi Vásár – az idén negyvenegyedik alkalommal. Lássuk, mi minden történik majd csütörtökön!
Csütörtökön indul a 41. Csallóközi Vásár!

A vásár színpadán már déltől programok várják a látogatókat. A város és a környék fiatal tehetségeinek bemutatkozását a Jilemnický utcai alapiskola, a Krpčiarik gyermeknéptánc-együttes és a Športujsnami akrobatikus rock'n'roll tánccsoport kezdi, majd a Matica slovenská dunaszerdahelyi helyi szervezetének énekcsoportja, a Slnečnica lép fel.

13.30-tól Valaskó Feri, 14.00-tól Juhos Attila énekel, a Csallóközi Néptáncegyüttes pedig 14.30-tól ropja táncát.

A vásár ünnepélyes megnyitójára 15.00 órakor kerül sor, melyen dr. Hájos Zoltán, Dunaszerdahely város polgármestere mond ünnepi köszöntőt.

A Budapesti Operettszínház színművésze, Sándor Péter 15.30-kor lép színpadra, majd 17.00 órától a legendás Bikini együttes játszik. Ugyanekkor, délután öt órakor az FC DAC 1904 futballcsapat tagjaival találkozhat a nagyérdemű.

Sisa Lelkes Sklovská 18.30-tól, Korda György és Balázs Klári 19.30-tól énekelik be a teret, majd 21.30-tól az R-GO adja az első vásári nap nagykoncertjét.

 


A vásár programjait itt is megtalálja, illetve minden más, a 41. Csallóközi Vásárt érintő hírt és információt itt olvashat el.

A Csallóközi Vásárba ingyenesen el tud jutni a városi kisvonattal, amelynek itt találja a menetrendjét!

Ezt már olvasta?

Cookies