Back to top

A Csavar Színház a Vámbéryben

Publikálva: 2016, május 13 - 08:42
640 fiatal előtt, Gál Tamás főszereplésével lépett fel a Csavar Színház a Vámbéry Ármin Alapiskolában.
A Csavar Színház a Vámbéryben

„Nagy öröm számunkra, hiszen újabb fantasztikus kulturális és színházi élménnyel gazdagodhattak tanulóink a fellépések alkalmával” – mondta el portálunknak Masszi János igazgató.

A korábban lezajlott szülői bál egyik „ötlete” volt, hogy a licitálás összegéből egy kulturális eseményt hozzanak az iskolába, jelezte az igazgató, és az anyagi hátteret az iskola szülői szövetsége, valamint két szülő – Antal Tamás és Botló Zsolt – biztosította. 

„Sok kulturális akciót hozunk az iskolába, de sokra el is megyünk, így most az volt a cél, hogy az iskolában is »teremtsünk« egy maradandó színházi élményt a gyerekek számára. A díszleteket mi csináltuk, s a széksorokat is úgy rendeztük, hogy lehetőleg mindenki jól ásson a hátsó sorokból is” – összegezte Masszi János.

Összesen 640 fiatal látta a produkciókat – egy-egy előadáson 210–220 tanuló vett így részt. Az 1–3. évfolyamnak Az ördögbe című mesét adták elő Gál Tamásék, a 4–6. évfolyamnak a Dorottyát, míg a 7–9. évfolyamnak A helység kalapácsa című darabot mutatták be, a diákok elmondása szerint is nagy sikerrel.

Ezt már olvasta?

Cookies