Back to top

Csallóközi Vásár - szombat délután

Publikálva: 2016, szeptember 24 - 18:13
A vásárlóknak és kereskedőknek egyaránt nem lehet panasza az idei vásár időjárására, mert csütörtök óta csaknem azonosan kellemes időnek örülhetünk.

Az ősz a szebbik arcát mutatja, ezért aztán mindenki szabadon dönthet mikor is jön ki a vásárba. A legtöbben órákon át kint vannak, s azt esti buli előtt tartanak szünetet, mások éppen csak a koncertek miatt látogatnak is. A mai délután becsléseink szerint a legnagyobb számú érdeklődőt vonzotta a három nap közül, így aztán a szabad napon a parkolás is jobbára csak a távolabbi utcákban sikerült a később érkezőknek.

A mai programot az erős emberek viadala nyitotta, majd a Csavar Színház előadása következett három órától, amely nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is minőségi és élményteli kikapcsolódást jelentett. A folytatásban aztán Dóka Zsuzsa, Bősi Szabó László és Kosáry Judit nótacsokra szórakoztatta a közönséget, hogy aztán Feke Pál fellépése zárja a délutáni blokkot.

Az este pedig fél hétkor Bon Bon koncerttel kezdődik, a fiúk már két órával a fellépésük előtt a helyszínen voltak, s nagyon jó hangulatban készültek a koncertre. A szombati nap sztárfellépője pedig Demjén Ferenc, aki kilenckor lép színpadra.

Ezt már olvasta?

Cookies